Ciociu my też pozdrawiamy Ciebie i chłopaków:Kubusia

My też tak biegamy..przed kuwetką i po ....i tak sobie...bardzo to lubimy.
Bździągwy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ilgatto pisze:Miłego dnia![]()
Ciociu my też pozdrawiamy Ciebie i chłopaków:Kubusiai Tofiego
.
My też tak biegamy..przed kuwetką i po ....i tak sobie...bardzo to lubimy.
Bździągwy
Miraclle pisze:Obecnie spokojnie śpią![]()
....................
Od niedzieli dojdą mi obowiązki "kocie" Znajoma od której mama pilnuje córeczki ma dwa koty. Dostali w końcu urlop po wielu walkach i wyjeżdżają na dwa tygodnie nad morze, jednak nikt nie chce zająć się kotami![]()
Teść znajomej nie lubi kotów, a one jego. Powiedział że jedynie może rzucić im jedzenie ale kuwet sprzątać nie będzie![]()
Zaproponowałam że mogę przychodzić do kociaków dwa rasy za dnia, czasem spać i zająć się nimi.
Podanie jedzenia i wyczyszczenia kuwety to za mało, trzeba się z nimi pobawić, posiedzieć, zadbać o higienę to maine cooony.
Dobrze że mam pracę pod klientki to nie będę miała problemu latać na dwa domu, a nawet jak nie dam rady to jest jeszcze mama.
Powiem wam że te kociska boją się wszystkich poza znajomą i jej mężem, mało kto ich odwiedza bo koty w popłochu uciekają do sypialni. Jak poznałam tych ludzi z mamą to nie mogli uwierzyć, że koty od razu przyszły się przywitać.
Jak do nich przychodzę to mam 15 minut z głowy Benek już z progu mnie wita i mówi do mnie, po chwili przychodzi Mafik i to samo![]()
Zawsze marzył mi się maine coon teraz będę miała przez dwa tygodnie dwa
Wyga pisze:Ueeeee.... Mi się marzy kiedyś duże kocisko jakieś.. Zazdroszczę możliwości obcowania z takimi
AnnAArczyK pisze:Dobrze, że Kubuś i Toficzek są dobrze wychowani i nie będą zazdrośni
saintpaulia pisze:Zapachy niewątpliwie Cię zdradzą.
Lilka Mrau pisze:Awwww maine coon!
KOCHAM! te koty...jestem mich zakochana od zawsze:) Marzy mi sie taka masa kota:) hihih
Moze kiedys....
solarie pisze:A na mnie MCO jakoś wrażenia nie robią.Ja wolę bardziej smukłe koty, nie takie ofutrzone. Taka rusałka, bengal albo OSH (uszyyy
), to jest to.
![]()
Ciekawe jak kociaste Twoich znajomych zniosą ten stres związany z rozstaniem, skoro takie strachliwe są... życzę powodzenia przy opiece nad nimi, na pewno będziesz miała ręce pełne roboty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 24 gości