Wercia, a lekarz pozwolił dać kotce jedzenie kilka godzin po sterylce? Zwykle trzeba odczekać z podawaniem jedzenia. Niektórzy lekarze nakazują nawet nie karmić tego samego dnia.
To jest maly 2 letni kot .. z problemami .. wazy niecale 2 kg..ciagle chorowal teraz jest moment kiedy mozna zrobic zabieg ..brak jedzenia w jej przypadku byl by zabojczy.Jestesmy pod telefonem.Kicia jest w klatce z kuweta i moimi ubraniami bo lubi moj zapach.Mam weta od 6 lat .Operowal mi mase kotow (ponad 50)wiec jesli mi mowi ze ona ma jesc to ja wiem ze ma.Ufam mu.
Ale to pilnuj jej, bo tak czy siak po narkozie może wymiotować. Dlatego zwykle tego zabraniają jeść do następnego dnia. A chodzi o to, żeby się w razie W nie zadławiła wymiotami. Cieszę się że wróciłaś na forum
Pozycze jutro aparat i beda wkoncu fotki .. Bryza cała .. maluszki całe Pozostale 5 sztuk tez cale.A ja zaczynam skladac moj wymazony 260 cm drapak .. jestem podniecona tym faktem aaaa
Wykluczone !! Nie nie zostawiam ich.Nie ma sezonu na branie kotow chyba? Ciagnie sie to jak krew z nosa Ale moze sie wkoncu ruszy i jakies domki pozadne znajdziemy.
O tak urosły i sa niedobre jak nie śpią.Porwały mi tapete w pokoju ale zalepiłam to i nie widać.Kradna mi skarpetki albo wywalaja ziemie z kwiatków.I ciągle tylko chca jeśc albo kradna mi z talerza ... ranyyy