Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
mam wrażenie że nie było mnie tu wieki - tyle się wydarzyło, takie super domki to miód na serce Dorciu jak tam akcja, mam nadzieję, że wszystko w porządku.
JESTEŚCIE Wiola ,ja również bardzo się ciesze ja mam jeszcze dwa w tym jedna sunia z wypadającą macicą? wygląda to okropnie ,szybciutko szykuje ja na operację. Tak obszczana ,śmierdząca ,poklejona woda płynęła czarna
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Wiolaww pisze:Dorcia, nie gniewaj się, ale ja muszę a ja mam psa
Wiola rozumie , ze psiaczek z dzisiejszej akcji pani Dorotki? Trzymam kciuki za Was i cieszę się ,ze psinka bedzie miała wreszcie swoich ludzi, którzy pokaża jej prawdziwą miłośc i zadbają o nią jak należy.Wiola jesli wolno spytac jakiej rasy psiak?Pani Dorotko a Ty jesteś wielka za to co robisz? Biedna ta sunia z tą wypadającą macicą i tak ją tam trzymali?! szok