Nero&Bianco - Alik&Perek :) ->Perikuś [*] FIP 28.04.2015 :'(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 8:20 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

justyna8585 pisze:Piękna czarno-biała parka :)

Piękna, nie zaprzeczam ;p
Aliś nadal ma super pomysły i Nas zaskakuje :ryk:
Świeże pieczywko tym razem udaje :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Którą "piętkę" wybrać do schrupania? - zastanawia się Periś :)
aż cztery do wyboru :)

Pozdrawiamy :)
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Od: Nie lip 26, 2009 7:23

Post » Czw maja 10, 2012 12:35 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

O mamo :lol:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon lip 30, 2012 7:03 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Obrazek
Miłego dnia :)
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Post » Śro wrz 05, 2012 10:47 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Ojej jakie cudne. Zupełnie jak moje - jak jeszcze były obydwa :(.
Dziekuję za odwiedziny u nas. Lece czytać cały wątek.

agateria

Od: Pt sie 10, 2012 6:56

Post » Śro wrz 05, 2012 21:33 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

agateria pisze:Ojej jakie cudne. Zupełnie jak moje - jak jeszcze były obydwa :(.
Dziekuję za odwiedziny u nas. Lece czytać cały wątek.

Dzięki.
Jak ból ucichnie, może pomyślisz nad Białaskiem, Serafina by miała znowu towarzystwo...
jak się kiedyś,,,zdecydujesz...tu masz link do Białasków szukających domków http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=74795&start=1515
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Post » Pt wrz 07, 2012 6:46 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Normalnie jakbym swoje kociaki widziała. W umywalce, w torbie, na butach.
Myślimy tak trochę o zwierzątku. Wpadnij do nas zobaczysz jakie mamy wątpliwości.

agateria

Od: Pt sie 10, 2012 6:56

Post » Sob wrz 08, 2012 15:46 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Witam. :1luvu: Mogę przysiąść w kąciku i podziwiać ten cudny czarno-biały duet? :1luvu:

Zdjęcie w chlebaku powaliło mnie na łopatki, koty naprawdę mają pomysły ze swoimi kryjówkami. :ryk:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Nie wrz 09, 2012 7:26 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

solarie pisze:Witam. :1luvu: Mogę przysiąść w kąciku i podziwiać ten cudny czarno-biały duet? :1luvu:

Zdjęcie w chlebaku powaliło mnie na łopatki, koty naprawdę mają pomysły ze swoimi kryjówkami. :ryk:

pewnie, że możesz przysiąść :)

Aliś ma rewelacyjne pomysły ;) - Periś to już stateczny Kot, chociaż czasami też ma "odchyły" ;p
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Post » Nie wrz 09, 2012 12:57 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Kessi77 pisze:Aliś ma rewelacyjne pomysły ;) - Periś to już stateczny Kot, chociaż czasami też ma "odchyły" ;p

To nawet dobrze, uzupełniają się wzajemnie. :) Jak Al wpadnie na jakiś zwariowany pomysł, to Perik może mu wtedy przetrzepać futro i uspokoić szalone zapędy - albo odwrotnie, może zostać zwiedziony na "złą" drogę i pomóc mu w brykaniu. :lol:
W każdym razie na pewno masz z nimi wesoło. :D

solarie

Post » Nie wrz 09, 2012 18:09 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

:) mega wesoło, przeważnie między nimi miłość ;P ale jak zaczynają się tłuc, to potem mam czarno -biały dywan na podłodze ;D - rok temu ściągnęłam prawdziwy dywan, nie wyrabiałam z odkurzaniem, szczególnie białej sierści było od groma :) teraz zamiatam szczotką w kąt i mam spokój :)
nie wiedzieć czemu białej sierści jest zawsze więcej - czasami zastawiam się, dlaczego Aliś nie jest jeszcze łysy... :ryk:
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Post » Nie wrz 09, 2012 18:36 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

Wszechobecna sierść to problem dotykający każdego kociarza. :lol: Szczególnie ubóstwiam, kiedy Malagito rozsuwa sobie łapami drzwi od szafy i kładzie się do środka spać, a ja mam potem połowę ubrań w sterczących igiełkach... :twisted:
I też jak odnawiałam pokój zdecydowałam, że pozbywam się dużego dywanu na rzecz malutkiego - sierść i tak wszędzie lata, a mi łatwiej jest raz i szybko zamieść, niż łazić z ciężkim odkurzaczem i przełączać kabel do trzech gniazdek. :roll:

solarie

Post » Czw wrz 13, 2012 0:12 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

A jak ze zdrówkiem futer, wszystko dobrze? :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw wrz 13, 2012 12:40 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

solarie pisze:Wszechobecna sierść to problem dotykający każdego kociarza. :lol: Szczególnie ubóstwiam, kiedy Malagito rozsuwa sobie łapami drzwi od szafy i kładzie się do środka spać, a ja mam potem połowę ubrań w sterczących igiełkach... :twisted:
I też jak odnawiałam pokój zdecydowałam, że pozbywam się dużego dywanu na rzecz malutkiego - sierść i tak wszędzie lata, a mi łatwiej jest raz i szybko zamieść, niż łazić z ciężkim odkurzaczem i przełączać kabel do trzech gniazdek. :roll:

ja najwięcej sierści (białej) mam na łóżku - Aliś uwielbia spać ze mną (Periś rzadziej), a że linieje na potęgę, to mam futrzaną pościel i prześcieradło :ryk: nie wiem czy to po kk, ale z Alisia sierść okropnie wychodzi, wet twierdzi, że białe Koty częściej linieją...

Liwia_ pisze:A jak ze zdrówkiem futer, wszystko dobrze? :)

Oba zdrowe i nic im (odpukać!) nie dolega :) ostatnio były na przeglądzie ;) i wszystko ok :)

Śpiem,,, nie budzić! :)
Obrazek
...a ja czytam! Nie głaskać ;p;p;p
Obrazek
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Post » Czw wrz 13, 2012 12:55 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

I znowu się uśmiechnęłam :)
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw wrz 13, 2012 13:30 Re: Nero&Bianco->Aliś WYGRAŁ walkę z kk, teraz to Kot z ADHD

slapcio pisze:I znowu się uśmiechnęłam :)

Cieszymy się, że potrafimy wywołać uśmiech na twarzy :)
Śmiech to zdrowie - uśmiech to podstawa :)
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

[poprzednia][następna]