Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Witamy się deszczowo
Wyga pisze:Hej
U nas też deszczowo i zimno...
saintpaulia pisze:U nas TŻowi marzy o drapaczku pod sam sufit. Zobaczymy. Na razie są sprawy pilniejsze. I nie wiem, kto poza TŻ miałby się tam bawić.
saintpaulia pisze:U nas TŻowi marzy o drapaczku pod sam sufit. Zobaczymy. Na razie są sprawy pilniejsze. I nie wiem, kto poza TŻ miałby się tam bawić.
Wyga pisze:
U nas ja o takim marzę
saintpaulia pisze:My niski drapaczek mamy, taki do uda mojego. Wszyscy prawie w niego drapią - poza Pri, która nie drapie wcale.
Mamy wysokie mieszkanie i ten podsufitowy mu się podoba, poza tym byłby zabezpieczony i stabilny, bo wiesz u nas suńki mogą trącić. Więc niższych konstrukcji się boję. Już były na niego fundusze i na jakieś zabawki, ale teraz wszystko idzie na leczenie. Potem będziemy szaleć.
solarie pisze:Dzień dobry.![]()
![]()
Przyszłam nadrobić zaległości, bo wczorajsza pogoda (dzisiejsza zresztą też, brrr) mnie zbiła z nóg i nie czytałam co tam u Was ciekawego.
![]()
Ja właśnie miałam w planach kupić taki wielki drapak dla Malagi, fundusze też uzbierane były, ale po remoncie okazało się, że cała przestrzeń zajęły meble i nie miałabym kompletnie gdzie go dać.A szkoda, chociaż pewnie ja bym miała więcej frajdy z niego niż Malaga.
![]()
Życz ode mnie chłopakom smacznego, oni na pewno wiedzą, co dobre.I wymiziać też ich proszę po grzbiecie i brzuszku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 18 gości