Gagatki z Gagatkowa ;) i Macho na dokładkę. Mam "dychę" :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 11, 2012 13:46 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) i Macho na dokładkę. Mam "dychę"

Duża nie ma pojęcia. Albo ci urody zazdrości. Jesteś cudny Gagatku, ja na ciebie głosowałam. Jak możesz się nie podobać. To bzdurka ogromna :evil:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Wto wrz 11, 2012 14:08 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) i Macho na dokładkę. Mam "dychę"

Gagatku jesteś prześliczny tylko mało osób wiedziało, że bierzesz udział w konkursie - Twoja Duża nie założyła watka na "Koci=łapci" ani nie zmieniła tytułu - wtedy zagłosowałoby dużo więcej osób :ok:
Gagatku nasza duża "od zawsze" widzi banerek "Działkowa armia" w Twoim podpisie . Zapatrzyła się w niego i oto jestem - Nero :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto wrz 11, 2012 14:18 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) i Macho na dokładkę. Mam "dychę"

kussad pisze:Gagatku jesteś prześliczny tylko mało osób wiedziało, że bierzesz udział w konkursie - Twoja Duża nie założyła watka na "Koci=łapci" ani nie zmieniła tytułu - wtedy zagłosowałoby dużo więcej osób :ok:
Gagatku nasza duża "od zawsze" widzi banerek "Działkowa armia" w Twoim podpisie . Zapatrzyła się w niego i oto jestem - Nero :oops:

Zaraz zaraz - Nero?
Coś chyba przegapiłem :oops:
Lecę doczytywać!

G.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto wrz 11, 2012 14:30 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) i Macho na dokładkę. Mam "dychę"

Avian pisze:
kussad pisze:Gagatku jesteś prześliczny tylko mało osób wiedziało, że bierzesz udział w konkursie - Twoja Duża nie założyła watka na "Koci=łapci" ani nie zmieniła tytułu - wtedy zagłosowałoby dużo więcej osób :ok:
Zaraz zaraz - Nero?
Coś chyba przegapiłem :oops:
Lecę doczytywać!
G.

Chyba, troszeczkę :twisted: dla ułatwienia zacznij przeglądać od posta z 13.05 godziny 19:51 - viewtopic.php?f=1&t=130746&start=615
Ewa&Choco&Nero
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro wrz 12, 2012 20:14 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) i Macho na dokładkę. Mam "dychę"

No to zapraszam dalej 8)
viewtopic.php?f=1&t=146056

G.
Ostatnio edytowano Nie kwi 28, 2013 18:42 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zamykam wątek
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

[poprzednia]