Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 09, 2012 17:13 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

są jakieś nowe wieści z domku ? :D
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie wrz 09, 2012 17:46 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

JaEwka pisze:są jakieś nowe wieści z domku ? :D

Pozwolę sobie zacytować sms:
"nic nie piszemy, bo nic nowego się nie dzieje. Z Milutkiem dalej walczą i syczą i warczą. natomiast bajeczka do nas się szybko przyzwyczaiła :) Jest słodka pieszczocha:) "

Także myślę, że spokojnie kotki się dogadają jak Państwo będą w pracy, bo dramatu raczej nie ma, a Bajka na pewno próbuje zaczepiać i męczyć biednego Milusia, natomiast on bidulek nie wie o co chodzi tej łaciatej kulce 8O
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Nie wrz 09, 2012 17:50 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

a jakieś widoki na domki dla chłopaków?

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Nie wrz 09, 2012 17:55 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

michalinadzordz pisze:a jakieś widoki na domki dla chłopaków?

Niestety cisza :?

Trzeba będzie im zrobić nowe ogłoszenia z nowym tekstem i fotkami - może w środę uda się z viris umówić(kwestia czy dojdzie paczka z paszą dla kotów) to przyjedzie to odebrać i zrobi maluchom foteczki-jeśli się nie pochowają, bo mi tu dziczeją i wydaje im się, ze jestem ich mamą i zostaną ze mną na zawsze, a ja już więcej kotów mieć nie mogę :crying:
Obrazek

sroka7

Post » Pon wrz 10, 2012 7:14 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

sroka7 pisze:
michalinadzordz pisze:a jakieś widoki na domki dla chłopaków?

Niestety cisza :?

Trzeba będzie im zrobić nowe ogłoszenia z nowym tekstem i fotkami - może w środę uda się z viris umówić(kwestia czy dojdzie paczka z paszą dla kotów) to przyjedzie to odebrać i zrobi maluchom foteczki-jeśli się nie pochowają, bo mi tu dziczeją i wydaje im się, ze jestem ich mamą i zostaną ze mną na zawsze, a ja już więcej kotów mieć nie mogę :crying:

postaram się wpadać częściej do was :) żeby Maluchy do obcego ludzia sie przyzwyczajały :)

a poza tym są boskie :1luvu: :1luvu: :1luvu: nie widziałam ich trochę - ok. miesiąca i nie poznałam maleńkich, tak wypiękniały :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Wto wrz 11, 2012 18:16 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

Spokooojnie zrobimy sweet focie i pójdą do domków swoich też :)

viris

Od: Nie cze 01, 2008 19:26

Post » Śro wrz 12, 2012 13:28 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

Robiłam swego czasu takie ogłoszenie ogólne dla kociaków:

Radosław, Mirosław i Zbigniew - "Młode Koty" szukają zleceniodawców ;)

Na mieście pojawił się nowy narybek - "Młode Koty", czyli Radosław, Mirosław i Zbigniew. Kociaki poszukują zleceniodawców, którzy docenią ich niewiarygodne umiejętności. A co one potrafią te "Młode Koty"?

Radosław - mruczenie na zlecenie (bez zlecenia z resztą też), skoki ze stołu na podłogę bez spadochronu, brawurowe zwisanie z firanki.

Mirosław - haracze i wymuszenia (karma mokra, sucha, kocie kabanosy), kocimiętka - produkcja, dystrybucja.

Zbigniew - bezbłędnie strzela baranki i łapie muchy w locie, żadna piłeczka mu nie podskoczy!

Maluchy wniosą do domu wiele radości, a gdy dorosną staną się wiernymi kocimi przyjaciółmi.
Daj im dom - gwarantujemy niezapomniane przeżycia i uciech sto! ;)

Kociaki bardzo potrzebują towarzystwa, dlatego do adopcji są we dwójkę, w trójkę lub jako towarzystwo dla innego kota.

Edit: Oczywiście to ostatnie zdanie dodałam ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro wrz 12, 2012 15:30 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

Gibutkowa pisze:Robiłam swego czasu takie ogłoszenie ogólne dla kociaków:

Radosław, Mirosław i Zbigniew - "Młode Koty" szukają zleceniodawców ;)

Na mieście pojawił się nowy narybek - "Młode Koty", czyli Radosław, Mirosław i Zbigniew. Kociaki poszukują zleceniodawców, którzy docenią ich niewiarygodne umiejętności. A co one potrafią te "Młode Koty"?

Radosław - mruczenie na zlecenie (bez zlecenia z resztą też), skoki ze stołu na podłogę bez spadochronu, brawurowe zwisanie z firanki.

Mirosław - haracze i wymuszenia (karma mokra, sucha, kocie kabanosy), kocimiętka - produkcja, dystrybucja.

Zbigniew - bezbłędnie strzela baranki i łapie muchy w locie, żadna piłeczka mu nie podskoczy!

Maluchy wniosą do domu wiele radości, a gdy dorosną staną się wiernymi kocimi przyjaciółmi.
Daj im dom - gwarantujemy niezapomniane przeżycia i uciech sto! ;)

Kociaki bardzo potrzebują towarzystwa, dlatego do adopcji są we dwójkę, w trójkę lub jako towarzystwo dla innego kota.

Edit: Oczywiście to ostatnie zdanie dodałam ;)

Super :) Gibutkowa ale masz wyobraźnię :)

michalinadzordz

Post » Śro wrz 12, 2012 15:39 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

Oglądałaś Killerów 2? ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro wrz 12, 2012 15:59 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

A wiesz, że nawet opisy by pasowały do maluchów,
tzn Radosław= Mikuś, Mirosław = Yoda, Zbigniew=Dezerter :mrgreen:
Obrazek

sroka7

Post » Śro wrz 12, 2012 16:05 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

A z innej bajki to CZY KTOŚ MA ODSTĄPIĆ TALON NA STERYLKĘ? a konkretnie to na kastrację kocurka?

Zaczepił mnie dzisiaj sąsiad z dołu (pisałam już o nich kiedyś, mają młodego kotka, który kilka razy wypadł im z okna, ogólnie trochę pato...) z pytaniem czy nie jestem weterynarzem, bo ciągle tak z kotami w transporterze ganiam, no i pmówie że nie, ale o co chodzi, co się dzieje?
-a bo ten nasz Urwisek(tak kicio się nazywa) je i nic nie rośnie ani nie tyje, co tu robić?
no i chwilę pogadaliśmy - niby kotka odrobaczali, oczywiście kastracja nie, ale "próbowali go raz dopuścić", no chwilę pogadaliśmy i namówiłam Pana, że jak się zgodzą to ja tego kota wykastruje im za darmo, jeszcze go zwiozę i przywiozę - szkoda mi kocinki bo to śliczny roczny kocurek(czuć na klatce czasami), a skoro się martwi facet to może uda się zrobić ciach i będzie lepiej dla wszystkich. Pan musi jeszcze zapytać swojej partnerki, bo to jej kotek, ale myślę że się zgodzą, tylko potrzebuję talonu, bo w tej chwili nie mam z czego zafundować kocurkowi zabiegu, a biedny jest bardzo-ma brudne łapenie, choć w domu mieszka, ale tam się nie przelewa i ja się i tak cieszę że w ogóle go karmią i teraz ciut lepiej pilnują, no a kotek jest straszną przylepą :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

sroka7

Post » Śro wrz 12, 2012 16:53 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

Oglądałam daaawno temu ;)

michalinadzordz

Post » Śro wrz 12, 2012 17:39 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

Ja mam chyba (jak się nie przeterminowało) ale nie talon tylko rezerwację z KŻ (u Dra Kamila Rajczakowskiego) Wiesz jak to działa - trzeba się umówić na konkretny dzień, przywieźć kotka, ja podpisuję papier że ciachnięty.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro wrz 12, 2012 18:31 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

Gibutkowa pisze:Ja mam chyba (jak się nie przeterminowało) ale nie talon tylko rezerwację z KŻ (u Dra Kamila Rajczakowskiego) Wiesz jak to działa - trzeba się umówić na konkretny dzień, przywieźć kotka, ja podpisuję papier że ciachnięty.

A gdzie on przyjmuje? i czy jeszcze ważne, bo ewentualnie miałabym talon na Ołtaszynie, ale to kawał drogi i szkoda mi kicia ciągać(jak trzeba będzie to pojedzie) no i czy Ci się nie przyda jeszcze?
Obrazek

sroka7

Post » Śro wrz 12, 2012 18:33 Re: 5 maleńtasów z WroSchr-3ej czarni chłopcy nadal szukają

Była u mnie Agata z Kasią - Agata fotki pstrykała, a Kasia zachwycała się Dezerterem :twisted:

Teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość na selekcję i obróbkę i dzieło Agaty :mrgreen:
Obrazek

sroka7

[poprzednia][następna]