Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:są jakieś nowe wieści z domku ?
michalinadzordz pisze:a jakieś widoki na domki dla chłopaków?
sroka7 pisze:michalinadzordz pisze:a jakieś widoki na domki dla chłopaków?
Niestety cisza![]()
Trzeba będzie im zrobić nowe ogłoszenia z nowym tekstem i fotkami - może w środę uda się z viris umówić(kwestia czy dojdzie paczka z paszą dla kotów) to przyjedzie to odebrać i zrobi maluchom foteczki-jeśli się nie pochowają, bo mi tu dziczeją i wydaje im się, ze jestem ich mamą i zostaną ze mną na zawsze, a ja już więcej kotów mieć nie mogę
Gibutkowa pisze:Robiłam swego czasu takie ogłoszenie ogólne dla kociaków:
Radosław, Mirosław i Zbigniew - "Młode Koty" szukają zleceniodawców
Na mieście pojawił się nowy narybek - "Młode Koty", czyli Radosław, Mirosław i Zbigniew. Kociaki poszukują zleceniodawców, którzy docenią ich niewiarygodne umiejętności. A co one potrafią te "Młode Koty"?
Radosław - mruczenie na zlecenie (bez zlecenia z resztą też), skoki ze stołu na podłogę bez spadochronu, brawurowe zwisanie z firanki.
Mirosław - haracze i wymuszenia (karma mokra, sucha, kocie kabanosy), kocimiętka - produkcja, dystrybucja.
Zbigniew - bezbłędnie strzela baranki i łapie muchy w locie, żadna piłeczka mu nie podskoczy!
Maluchy wniosą do domu wiele radości, a gdy dorosną staną się wiernymi kocimi przyjaciółmi.
Daj im dom - gwarantujemy niezapomniane przeżycia i uciech sto!
Kociaki bardzo potrzebują towarzystwa, dlatego do adopcji są we dwójkę, w trójkę lub jako towarzystwo dla innego kota.
Edit: Oczywiście to ostatnie zdanie dodałam
Gibutkowa pisze:Ja mam chyba (jak się nie przeterminowało) ale nie talon tylko rezerwację z KŻ (u Dra Kamila Rajczakowskiego) Wiesz jak to działa - trzeba się umówić na konkretny dzień, przywieźć kotka, ja podpisuję papier że ciachnięty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 414 gości