Dwa kociaczki szukają domu- Skawina/ Kraków

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 11, 2012 17:48 Dwa kociaczki szukają domu- Skawina/ Kraków

Nowego domku szukają dwa ok. 4 miesięczne kocięta, które trafiły do nas w ostatni weekend.
Kotki są bardzo przyjazne do człowieka, po kontroli weterynaryjnej, zdrowe, będą miały książeczki zdrowia (w tym momencie są odrobaczone i odpchlone, przed nimi szczepienia), będą również zachipowane.

Kociczka jest bura, lekko nieśmiała, lubi się przytulać do człowieka- taka mała damulka

Kotek jest rudo- biały- mały rozrabiaka, bardzo wesoły- taki mały wariatek, odważniejszy od siostry

Kociaki w tym momencie mieszkają z psem- nie boją się go, nie mają zapędów do dokuczania mu

Kontakt- przez pw lub na maila: jula.g@op.pl

14 września w piątek- możliwe jest dowiezienie kociaków do Wrocławia (lub na trasie Kraków- Wrocław w okolicy A4)

jula1

Od: Wto wrz 11, 2012 17:43

Post » Wto wrz 11, 2012 20:40 Re: Dwa kociaczki szukają domu- Skawina/ Kraków

Może spróbuj wyobrazić sobie, że to fretki? Ja tak robię z powodzeniem od miesiąca i już prawie nie widzę różnicy- cztery łapy są, ogon jest, móżdżek też malutki :twisted:
Zrób kociaczkom ogłoszenia, mnie polecono forumową CatAngel- zrobi 130 ogłoszeń za bardzo rozsądną cenę- http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=117559 .
Obrazek

asia-lodz

Od: Śro sie 08, 2012 12:35

Post » Wto wrz 11, 2012 21:34 Re: Dwa kociaczki szukają domu- Skawina/ Kraków

ja bym chciała, kiedyś miałam kicię- ale rozsądek mi mówi, że to za dużo- ja mam 10 fretek i laba, a metraż się cudownie nie powiększa ;) w tym momencie maluchy mają u mnie DT, ale docelowo muszą trafić do nowych domków- ja się tylko czasowo nimi cieszę- bo super się bawią :)

jula1

Post » Śro wrz 12, 2012 17:14 Re: Dwa kociaczki szukają domu- Skawina/ Kraków

ogłoszenie nieaktualne:)

jula1