Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:Ręce mi opadają. Są pytania o Maniutę/Kachnę. Nieliczne ale są. Nie wiedzieć czemu większość z tzw chętnych uważa,że obojętne mi jest gdzie trafi bo chcę się jej pozbyć?czy jakoś tak.Pierwsze szczegółowsze pytania i ...Obraza i cisza.Nie sztuką wypchać kota sztuką jest by był dom i kot szczęśliwy.
ASK@ pisze:Dziewczyny zajrzyjcie proszę.
Pomoc PILNIE potrzebna!
Patowa sytuacja bo maleńkie dzieci bez mamy siedzą w klatce
viewtopic.php?f=13&t=146023&p=9213688#p9213688
Dodatkowo napewno nie oddałabyś kota gdyby w domu powitała Cię suka taka jak Choco nawet za zamkniętymi drzwiami całkowicie odizolowana od gości głośno szczekająca na cały dom zanim się oswoi, że ktoś przyszedł...ASK@ pisze:Podsumowując, zawsze mam obiekcje i dobrze,że TŻ ze mną jeździ bo z każdym synusiem czy córusią wróciłabym.
kussad pisze:Asiu do Twojej prośby o kocięta dodam link do wydarzenia http://www.facebook.com/events/465791743453523/Dodatkowo napewno nie oddałabyś kota gdyby w domu powitała Cię suka taka jak Choco nawet za zamkniętymi drzwiami całkowicie odizolowana od gości głośno szczekająca na cały dom zanim się oswoi, że ktoś przyszedł...ASK@ pisze:Podsumowując, zawsze mam obiekcje i dobrze,że TŻ ze mną jeździ bo z każdym synusiem czy córusią wróciłabym.
alab108 pisze:Świetne, a jak żarełko się skończy to przyjdzie po następne
Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości