Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bianka 4 pisze:Ewuniu, dziękuję. Tylko zupełnie nie wiem kiedy (a przecież mam dla Ciebie czajnik i papier do faxu)W ten weekend jadę na wystawę kotów do Wrześni, w przyszły kurs robienia biżuterii i imprezę pro-zwierzęcą na Ursynowie, a w okolicach kolejnego zostanę "babcią"... moja MCO Izunia jest w 6 tygodniu ciąży... to będzie mój (a właściwie nasz) pierwszy poród....
EVA2406 pisze:Bianka 4 pisze:Ewuniu, dziękuję. Tylko zupełnie nie wiem kiedy (a przecież mam dla Ciebie czajnik i papier do faxu)W ten weekend jadę na wystawę kotów do Wrześni, w przyszły kurs robienia biżuterii i imprezę pro-zwierzęcą na Ursynowie, a w okolicach kolejnego zostanę "babcią"... moja MCO Izunia jest w 6 tygodniu ciąży... to będzie mój (a właściwie nasz) pierwszy poród....
No, jak się takie bogate, urozmaicone życie prowadzi, to nic dziwnego
Bianka 4 pisze:EVA2406 pisze:Bianka 4 pisze:Ewuniu, dziękuję. Tylko zupełnie nie wiem kiedy (a przecież mam dla Ciebie czajnik i papier do faxu)W ten weekend jadę na wystawę kotów do Wrześni, w przyszły kurs robienia biżuterii i imprezę pro-zwierzęcą na Ursynowie, a w okolicach kolejnego zostanę "babcią"... moja MCO Izunia jest w 6 tygodniu ciąży... to będzie mój (a właściwie nasz) pierwszy poród....
Wolałabym troszkę spokojniejsze życie....
EVA2406 pisze:Bianka 4 pisze:EVA2406 pisze:Bianka 4 pisze:Ewuniu, dziękuję. Tylko zupełnie nie wiem kiedy (a przecież mam dla Ciebie czajnik i papier do faxu)W ten weekend jadę na wystawę kotów do Wrześni, w przyszły kurs robienia biżuterii i imprezę pro-zwierzęcą na Ursynowie, a w okolicach kolejnego zostanę "babcią"... moja MCO Izunia jest w 6 tygodniu ciąży... to będzie mój (a właściwie nasz) pierwszy poród....
Wolałabym troszkę spokojniejsze życie....
Sama sobie takie wybrałaś. Przecież nikt Cię na siłę nie ciągnie na wystawy czy na kurs biżutkowy
puszatek pisze:Bianeczkojutro miną 2 miesiące od wspólnego rzucenia nałogu
![]()
właśnie, Mario jak Ty sobie radziszbośmy zapomniały zapytać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości