Witam wieczorową porą.
Jutro na kociarnię będzie dostarczony nowy nabytek- Pies (to kot, robocze imię Pies). Mały kotek, kuleje i popuszcza mocz. Pilnie wet - musimy się dowiedzieć, czy to odwracalne, czy nie. Dlatego od razu pytanie - byłby ktoś tak miły i podwiózł mnie i Psa do dra Kostrzewskiego któregoś popołudnia? Jutro lub pojutrze będę wiedzieć godzinę i dzień. Napiszcie mi proszę kto by mógł i w jakich godzinach...
Jutro kupię w ramach mojej składki czteropak Whiskasa w Pierdonce. Oprócz tego planuję zrobić ryż z kurczaczkiem zalany bulionikiem z marchewką dla kiciastych - wsadzę do małych słoiczków - nie będzie problemu że się zestarzeje czy coś. Jak zamknę na gorąco to przez jakieś 3 dni będzie żarełko dla małych.
W planach mam 2 bazarki dla Psa. Ciuchowy i książkowy. Bardzo ładne książki i bardzo ładne ciuchy, myślę, że coś uzbieramy. O ile Pieska nie trzeba będzie uśpić...

To by była tragedia, bo naprawdę jest przesłodkim, kochanym miziaczkiem.
Co do spotkania organizacyjnego- jak najbardziej się piszę- nawet jeśli nic nie dodam od siebie, to będę na bieżąco z ustaleniami.