Moderator: Moderatorzy
LadyStardust pisze:herzpl odbiór własny będzie rozumiem, jak dasz dziś znać, to jutro mam dyżur, to zostawię... bo potem mnie nie ma, i znów w niedzielę mam dyżur
herzpl pisze:LadyStardust pisze:herzpl odbiór własny będzie rozumiem, jak dasz dziś znać, to jutro mam dyżur, to zostawię... bo potem mnie nie ma, i znów w niedzielę mam dyżur
dupa za pozno wczoraj mnie tak glowa bolala ze szok a dzis walczylam z komputerem no trudno to se siostra tydzien poczek zwlaszcza ze musi mi kase dostarczyc
LadyStardust pisze:herzpl pisze:LadyStardust pisze:herzpl odbiór własny będzie rozumiem, jak dasz dziś znać, to jutro mam dyżur, to zostawię... bo potem mnie nie ma, i znów w niedzielę mam dyżur
dupa za pozno wczoraj mnie tak glowa bolala ze szok a dzis walczylam z komputerem no trudno to se siostra tydzien poczek zwlaszcza ze musi mi kase dostarczyc
Tak więc kochane dziewczyny, będziecie musiały poczekać do następnego tygodnia, do sobotniego mojego dyżuru
herzpl pisze:LadyStardust pisze:herzpl pisze:LadyStardust pisze:herzpl odbiór własny będzie rozumiem, jak dasz dziś znać, to jutro mam dyżur, to zostawię... bo potem mnie nie ma, i znów w niedzielę mam dyżur
Tak więc kochane dziewczyny, będziecie musiały poczekać do następnego tygodnia, do sobotniego mojego dyżuru
spoko siostra juz wie i sie ucieszyla bo kase na spokojnie skombinuje i poda dzieki wielkie ! tylko sie upewnie 10 zl czy wiecej?
Sis pisze:bluzeczka dziś dojechała - jest suuuper![]()
dziękuję i polecam
hidi pisze:poproszę 21 za wywoławczą
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra i 10 gości