Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
misiol pisze:A co ma do tego WCF?
Dulka pisze:Dla przypomnienia - oto wątek z Sopotu ubiegłorocznego.
viewtopic.php?f=10&t=126477&start=270
Przypominam, że sprawa handlu dotyczyła tej samej pani. Na szczęście CC Amber już jej na wystawy nie wpuszcza.
Kociaki nie miały poza tym 3 miesięcy. Handel szedł jak burza, a w miejsce sprzedanych wyrastały nowe kociaki...
Dulka pisze:misiol pisze:A co ma do tego WCF?
Ma to, że owe panie są gośćmi wystawy FPL i nie potrafią dostosować się do przepisów klubu.
Ale DLATEGO, ŻE KTOŚ NA TO POZWOLIŁ.
misiol pisze:
No właśnie o to chodzi. Reagować powinna organizacja, której regulamin został złamany.
aniamat pisze:misiol pisze:
No właśnie o to chodzi. Reagować powinna organizacja, której regulamin został złamany.
no ok, ja jestem z FPL-u, nie znam regulaminów WCF-u. Czy taki handel kociakami na wystawie WCF-oskiej jest dozwolony? I czy są jakieś kary za złamanie takiego punktu regulaminu?
aniamat pisze:misiol pisze:
no ok, ja jestem z FPL-u, nie znam regulaminów WCF-u. Czy taki handel kociakami na wystawie WCF-oskiej jest dozwolony? I czy są jakieś kary za złamanie takiego punktu regulaminu?
MariaD pisze:
Zawsze ta Pani może się tłumaczyć, że się komuś coś przywidziało...
Stowarzyszenie Koty RasoweMariaD pisze:Gdzie konkretnie należy ta hodowla?
MariaD pisze:FPL nie ma nic do tego kogo zaprasza na wystawę dany klub.
I czy dany klub zareaguje na zgłoszony problem czy nie.
WCF - na podstawie tego wątku - też nic. Do WCF poprzez klub jedynie.
MariaD pisze:Zawsze ta Pani może się tłumaczyć, że się komuś coś przywidziało...
Kicorek pisze:Stowarzyszenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości