Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:no, będzie lepiej![]()
ja muszę wyjechać 17-18 września. Ktoś by zechciał zaopiekowac się cudnym Pudliszonem przez 2 dni i jedną noc?
OKI pisze:Pytanko za 100 pkt. Czy może ktoś będzie jechał bryczką dziś-jutro-pojutrze z Gersona do Śródmieścia/Boliłapki i mógłby mi podrzucić klatkę? (bytową) O ile jakaś wolna jest![]()
Coś się pospieszyłam ze zwrotem
iwona66 pisze:OKI pisze:Pytanko za 100 pkt. Czy może ktoś będzie jechał bryczką dziś-jutro-pojutrze z Gersona do Śródmieścia/Boliłapki i mógłby mi podrzucić klatkę? (bytową) O ile jakaś wolna jest![]()
ja mam jedną wolną z Gersona ,ale taką bez tej metalowej
podłogi ,chcesz ? jest z pierdylion razy odkażona![]()
jutro może być w stolicy
OKI pisze:iwona66 pisze:OKI pisze:Pytanko za 100 pkt. Czy może ktoś będzie jechał bryczką dziś-jutro-pojutrze z Gersona do Śródmieścia/Boliłapki i mógłby mi podrzucić klatkę? (bytową) O ile jakaś wolna jest![]()
jutro może być w stolicy
Zasadniczo to mi wszystko jedno z podłogą czy bez. I tak uszczęśliwię nią Szalonego KotaZ wkładem oczywiście. Wkład na tyle duży, że już nie powinien wiać przez dziury
Chyba
![]()
To jutro to byłoby na Chomiczówce? Mogłabym dopiero w środę odebrać, bo będziemy się boliłapkować po robocie, a to cały wieczór zajmuje.
iwona66 pisze:OKI pisze:iwona66 pisze:OKI pisze:Pytanko za 100 pkt. Czy może ktoś będzie jechał bryczką dziś-jutro-pojutrze z Gersona do Śródmieścia/Boliłapki i mógłby mi podrzucić klatkę? (bytową) O ile jakaś wolna jest![]()
jutro może być w stolicy
Zasadniczo to mi wszystko jedno z podłogą czy bez. I tak uszczęśliwię nią Szalonego KotaZ wkładem oczywiście. Wkład na tyle duży, że już nie powinien wiać przez dziury
Chyba
![]()
To jutro to byłoby na Chomiczówce? Mogłabym dopiero w środę odebrać, bo będziemy się boliłapkować po robocie, a to cały wieczór zajmuje.
może być środa
alix76 pisze:Koleżanka na A też się wetuje jutro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Maniek19, MB&Ofelia i 302 gości