Dochód z bazarku po odliczeniu kosztów zakupu, będzie przeznaczony na zakup suchej karmy dla mojego stada.Tutaj mój wątek
viewtopic.php?f=1&t=141579&start=1380
Te potrzeby są ogromne.

Prosimy o Pomoc w jej zakupie i udział w naszych bazarkach.
Wystawiam dzisiaj
1.S.T.Dupont.INTENSE.Paris. Eau de Parfum.100 ml.W wersji tester.Tester nie posiada oryginalnej zatyczki oraz jest w zastępczym kartoniku.Poza tym niczym nie odbiega od oryginału a nawet zaryzykowałabym stwierdzenie że testery są lepiej wykonane.Tester jest świeżutki,zakupiony w renomowanej perfumerii internetowej.
Od siebie dodam że to przepiękny zapach.Sama na niego wpadłam ostatnio przez przypadek i sama go używam.Niesamowicie ciepły , cudowny zapach, wydajny, z ogonem.Pięknie rozwija się na skórze.

S.T. Dupont Intense pour Femme to piękna, zmysłowa wieczorowa kompozycja dla elegankich kobiet. Zapach otwiera aromatyczny koktajl owoców wzbogaconych akordami zielonych liści. W sercu S.T. Dupont Intense pour Femme ukrywają się delikatne kwiaty orzeźwione kwiatem pomarańczy. Perfumy Intense Pour Femme otulone są zmysłową, ciepłą bazą. Zapach polecamy na wieczór i szczególne okazje.
Nuty głowy bergamotka, cytrusy, neroli, zielone liście,
Nuty serca kwiat pomarańczy, róża turecka, mimoza
Nuty bazy drzewo sandałowe, piżmo, ambra
Cena katalogowa tego produktu w wersji EDP - 100 ml od 154 zł do ok.207,50 zł
Wprowadzony na rynek w 2009r.

U nas w Opcji Kup Teraz 120 zł
2.Excamation Eau de Toilete.Coty Paris.Pojemność 50 ml.Nowy.Świeżutki.W kartoniku.Bez folii.Producent nie foliuje tej wody.
Od siebie dodam.Zapach już nie młody.Niedawno sobie o nim przypomniałam bo używałam kilka lat temu.Nadal cudowny, słodki z domieszką wanilii.Bardzo trwały.Fantastyczny na ciepłe dni.Cudownie rozwija sie na skórze i długo utrzymuje.
Exclamation Original` - móc znaczy chcieć! Zapach dla oryginalnych, optymistycznych, ekstrawaganckich kobiet. Zapach łączący w sobie żywe akordy kwiatowe z ekstraktem z wanilii.
Nuty zapachowe: bergamotka, kwiat neroli, lilia wodna, cytrusy, jaśmin, kwiat pomarańczy, konwalia, wetiwer, drzewo sandałowe, paczula, piżmo.
Cena: ok. 60zł / 50ml

U nas w opcji Kup Teraz 40 zł
Kupiła

Bazarek jest w Opcji Kup Teraz.Koszt wysyłki Pokrywa Kupujący.Zapraszam do Pomocy.