poznajmy sie...:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 29, 2004 15:32

Mam na imię Jowita stąd nick jovi. Jestem mężatką i mam 35 latek.
Obecnie mieszkam w Łodzi, ale pochodzę z Mazur i od małego dziecka "obcowałam" ze światem zwierząt :)
Obecnie w moim maleńkim domku mam dwie przecudowne frecie.
Balbinka-samczyk, rok i cztery miesiące i Telesforka też samczyk 8 miesięcy.
http://galeria.fretki.org.pl/details.php?image_id=8032

Jak tylko zmienią się nasze warunki domowe, zapewne pojawi się jakieś zwierzątko w domu, może nawet i będzie to kotek?
Narazie tak jak pisałam, dostałam kotka- Kostka z tego forum, ponieważ chciałam spełnić marzenie mojej bratowej, która kocha koty. I udało mi się :)
http://galeria.fretki.org.pl/details.php?image_id=10318
Kostek mieszka razem z pieskiem Kacperkiem lub inaczej Kokolino w moim rodzinnym domku na Mazurach :) Naprawdę dobrana para :D
Pozdrawiam wszystkich
Obrazek

jovi

Od: Pon lis 29, 2004 9:58

Post » Pon lis 29, 2004 17:05

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto lis 30, 2004 12:49

............................
Ostatnio edytowano Sob sty 08, 2005 11:32 przez kagnieszka, łącznie edytowano 1 raz

kagnieszka

Od: Sob lis 13, 2004 12:32

Post » Śro gru 01, 2004 15:29

Ja mam na imię Barbara i właśnie dzisiaj się zalogowałam, chociaz forum znam już od kilku miesięcy. Kocham wszystkie zwierzaki duże i małe, od 30 z górą lat zawsze jakieś były w domu. Ostatnio jestem szczęśliwą posiadaczką futrzastej, tygrysiastej trójeczki: Ziutka - prawie 8 lat, znajdka, cudowny charakter - łagodna, mądra, delikatna; Klarcia - 5 lat, znaleziona jako parotygodniowe maleństwo bardzo chore, odrzucone przez koty piwniczne, udało się wyleczyć (herpes został) - z tych co to "gdzie diabeł nie może...", ale strasznie kochana, chociaż najbardziej niezależna z całej trójki; Florek - 4 lata - syberyjczyk, po przejściach (dostałam go z Canisu), taki kot ciapa - tylko najeść się, wyspać i być głaskanym na okrągło, baaardzo duży (prawie 9kg) i baaardzo strachliwy. Gdybym tyko mogła jeszcze mieć psa - ale dużo pracuję i narazie muszę zapomnieć. Pozdrawiam wszystkich na tym forum - cieszę się, jak widzę jak jest nas dużo zwierzolubów.

kociabanda

Od: Śro gru 01, 2004 14:35

Post » Śro gru 01, 2004 15:40

kociabanda pisze:Ja mam na imię Barbara i właśnie dzisiaj się zalogowałam, chociaz forum znam już od kilku miesięcy. Kocham wszystkie zwierzaki duże i małe, od 30 z górą lat zawsze jakieś były w domu. Ostatnio jestem szczęśliwą posiadaczką futrzastej, tygrysiastej trójeczki: Ziutka - prawie 8 lat, znajdka, cudowny charakter - łagodna, mądra, delikatna; Klarcia - 5 lat, znaleziona jako parotygodniowe maleństwo bardzo chore, odrzucone przez koty piwniczne, udało się wyleczyć (herpes został) - z tych co to "gdzie diabeł nie może...", ale strasznie kochana, chociaż najbardziej niezależna z całej trójki; Florek - 4 lata - syberyjczyk, po przejściach (dostałam go z Canisu), taki kot ciapa - tylko najeść się, wyspać i być głaskanym na okrągło, baaardzo duży (prawie 9kg) i baaardzo strachliwy. Gdybym tyko mogła jeszcze mieć psa - ale dużo pracuję i narazie muszę zapomnieć. Pozdrawiam wszystkich na tym forum - cieszę się, jak widzę jak jest nas dużo zwierzolubów.

:D :D :D Witaj !

Agusia

Od: Czw wrz 16, 2004 10:17

Post » Czw gru 02, 2004 11:31

Mam na imię Joanna i chcę przedstawić Kocię. Ma 5 miesięcy, jest czarno-biała, bardzo wesolutka i towarzyska. 8) Je wszystko co jej pani daje, ale najbardziej lubi ryż z jarzynami i wątróbką, ostatecznie może być z czymś innym.Kocha jazdę samochodem :lol: Niestety nie mam możliwości zamieszczenia zdjęcia.

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Czw gru 02, 2004 11:47

A ja jestem Beata:-) Z zawodu biotechnolog. Zakocona od 7 miesięcy. Kicia jest bura, pręgowana i najukochańsza na świecie. Jest strasznie ciekawska, wszystkiego musi dotknąć noskiem, a głaskać można ją tylko wtedy, kiedy sama sobie tego zażyczy :wink: Ostatnio jej ulubionym zajęciem jest polowanie na kanarka. Nie wiem, jak ja tyle lat bez kota w domu żyłam? Pozdrawiam wszystkich zakoconych :D
Ostatnio edytowano Czw sty 20, 2005 11:35 przez kothka, łącznie edytowano 1 raz

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Czw gru 02, 2004 12:40

Dooobra, jak wszyscy, to ja też 8) Paulina- studiuję( i nie mogę skończyć ) malarstwo na ASP i kotuchy i kocuruchy i kociury :D Mam 24 lata i mimo iż powinnam zacząć myśleć "co dalej?", ja myślę raczej o tym, jak zakomponować na wiosnę ogródek, żeby był niebiesko-fioletowy i kwitł cały rok :roll: (w zeszłym roku bezbłędnie przyjęła się kocimiętka :wink: )
Na forum trafiłam po śmierci mojego najmilszego na świecie kocurka Fisia... Potem zaadoptowałam Dzidka od Ryśki i zaczęło się...
Do naszej bandy bałaganiarzy dołączyła tymczasowo (lub nie :wink: ) dzikuska Sówka i mały białasek od Loeb, na którego wciąż czekamy, ale już kochamy :1luvu:
Jak już wszyscy będą w komplecie, to pochwalą się swoimi pyskami na zdjęciach :kitty:
Głaski i mrauki dla wszystkich :flowerkitty:

eulalia

Od: Czw wrz 23, 2004 11:09

Post » Czw gru 02, 2004 12:50

Witajcie :D
Proszę nie cytować moich postów.
Dziękuję.

Agni

Od: Wto mar 19, 2002 15:13

Post » Czw gru 02, 2004 13:21

Witam! To i ja sie odważę :) Jestem Jola, 32 lata, forum czytam regularnie od kilku miesięcy, ale zalogowałam się dopiero dzisiaj :oops: . Mamy razem z TŻ 2 kotki: 7-letnią, tricolorową Hanię (specyficzny charakterek długoletniej jedynaczki, kocha tylko mnie ) i 6-miesięczną, białą Łasiczkę (słodziaczek :1luvu: ). Trzeci, niestety tylko wirtualny od Ryśki, ale nie tracę nadziei 8) Zdjęcia wrzucę, jak mi TŻ (informatyk nota bene :oops:) pomoże. Poza tym 2 kotki u Mamy i Siostry: 13-letni Misionek (wyjątkowo socjopatyczna Kobieta) oraz 3-letni Grzybek (kot tzw. idealny, z wszystkimi kocimi zaletami, bez wad, także dziewczynka o męskim imieniu). Pozdrawiam wszystkich!

Hania

Od: Śro gru 01, 2004 13:57

Post » Czw gru 02, 2004 13:22

Hej :D
Proszę nie cytować moich postów.
Dziękuję.

Agni

Od: Wto mar 19, 2002 15:13

Post » Nie gru 05, 2004 0:30

O Rany, juz tak dawno mnie tu nie było, ze myślałem ze wątek zmarł smiercią naturalną :oops: :oops:
A tu widze ze idea poznania była dobrym pomysłem 8) 8) 8)
WItam serdecznie wszystkich nowych forumowiczów :D
Pozdrawiam wszystkich
pozdrawiam Maciek

grygy

Od: Pt lip 23, 2004 22:54

Post » Pon gru 06, 2004 0:00 poznajmy sie...:)

Mam na imie Ewa.Mieszkam w Lodzi.Zarejestrowalam sie dzis,ale od kilku tygodni codziennie czytam Forum.Od 9 lat jest z nami czarno-biala koteczka Miga.Pozdrawiam Wszystkich

ejka

Od: Nie gru 05, 2004 23:42

Post » Pon gru 06, 2004 0:05 Re: poznajmy sie...:)

ejka pisze:Mam na imie Ewa.Mieszkam w Lodzi.Zarejestrowalam sie dzis,ale od kilku tygodni codziennie czytam Forum.Od 9 lat jest z nami czarno-biala koteczka Miga.Pozdrawiam Wszystkich

Witaj na Forum :D :!:
i koniecznie pokaż foteczki koteczki :wink:
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Pon gru 06, 2004 0:08

Witam Wszystkich!
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55