Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 09, 2012 20:21 Re: Cz VII

Kasia89 pisze:
herzpl pisze:
LadyStardust pisze:
Kasia89 pisze:
MIKUŚ pisze:
10.09 /pon/ ........ Kasia89
11.09 /wt/ ......... ...........
12.09 /śr/ ......... SYLWIA
13.09 /czw/ ......... HIDI
14.09 /pt/ ............ ..........
15.09 /sob/ Ilka ............
16.09 /ndz/ EVIK 75 LadyStardust

Mogę wziąć środę i piątek rano

Z tego co widziałam Ilka pisała, że Wróbelek się pisze na jakieś dwa dyżury... czy mi się przewidziało?
Ja bym wzięła sobotę wieczór też, jeśli nie ma chętnych.
Józia musi dostawać lekarstwa chyba, więc przydałby się dyżur poranny (zanim nie pojedzie do lekarza) :oops:

prosze dyzur sroda i czwartek rano

Skoro pasuje Ci środa rano, to ja wezmę jednak wtorek rano i piątek rano. Bo mi obojętne w sumie :)

kurcze basia ndzwonila do mnie i bede we wtorek a ty w srode :)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Nie wrz 09, 2012 20:23 Re: Cz VII

Grafik od jutra:
10.09 /pon/ Ilka Kasia89
11.09 /wt/ herzpl VICTOR
12.09 /śr/ Kasia89 SYLWIA
13.09 /czw/ herzpl HIDI
14.09 /pt/ Kasia89 victor
15.09 /sob/ Ilka LadyStardust
MIKUŚ

Post » Nie wrz 09, 2012 21:26 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Skoro Pola dalej biedna może dajmy ją do boksu i poobserwujmy? Płakać nie będzie z powodu zamknięcia, a nie wiemy, co się kluje. W chorobie koty wolą mieć spokój. Wtedy i kuwetę można poobserwować, lepszy obraz stanu zdrowia. Mówię Wam, coś jest nie tak. Lampka ostrzegawcza mi się świeci, jak na nią patrzę.

Widzę, że nikt nie chce się ze mną spotkać :cry:, nikt nie chce zatańczyć :wink:, nikt nie chce pogadać, wyrzucić z siebie żale i wątpliwości.. Wolicie to kisić w sobie? Ok, nic na siłę, ale czekam dalej na propozycje. Może w sobotę po południu? Basiu, będziesz w Sosnowcu? Dziewczyny, a Wy?
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Nie wrz 09, 2012 21:41 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

evik75 pisze:Skoro Pola dalej biedna może dajmy ją do boksu i poobserwujmy? Płakać nie będzie z powodu zamknięcia, a nie wiemy, co się kluje. W chorobie koty wolą mieć spokój. Wtedy i kuwetę można poobserwować, lepszy obraz stanu zdrowia. Mówię Wam, coś jest nie tak. Lampka ostrzegawcza mi się świeci, jak na nią patrzę.

Widzę, że nikt nie chce się ze mną spotkać :cry:, nikt nie chce zatańczyć :wink:, nikt nie chce pogadać, wyrzucić z siebie żale i wątpliwości.. Wolicie to kisić w sobie? Ok, nic na siłę, ale czekam dalej na propozycje. Może w sobotę po południu? Basiu, będziesz w Sosnowcu? Dziewczyny, a Wy?

Też bym ją przeniosła do boksu. Skoro nie je, to może by ją pokarmić strzykawką Gerberami? :(
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pon wrz 10, 2012 7:02 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Napisane: Pt wrz 07, 2012 14:55
aange pisze:
MIKUŚ pisze:
10.09 /pon/ ........ Kasia89
11.09 /wt/ ......... ...........
12.09 /śr/ ......... SYLWIA
13.09 /czw/ ......... HIDI
14.09 /pt/ ............ ..........
15.09 /sob/ Ilka ............

dla mnie czwartek rano

dzięki za zignorowanie
ja jestem za spotkaniem na którym będą same konkrety zero gadki szmatki, póki nie ustalimy kto za co odpowiada i jaką mamy wspólną wizję KP na przyszłość
czekam na odp w sprawie mojej propozycji zakładania nowego wątku
dobrze by było skoro mamy pusty boks i trwa darmowa sterylka w strzemieszycach (spróbować) złapać te koty z chemicznej, o których mowa była na spotkaniu w warce (dla nie znających tematu Pani karmicielka była zdecydowana wyłożyć 100zl od kota za sterylkę a kotów jest 4)

btw jak najbardziej piszę się na schronisko w przyszłą niedzielę
jakby ktoś miał do udostępnienia smycz z prawdziwego zdarzenia a nie taką cieńką "kundelkową" jaką ja mam to byłabym wdzięczna

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Pon wrz 10, 2012 7:19 Re: Cz VII

Aange nie zauważyłam :oops:

Gdybyś chciała to możesz już sobie zaklepać następny tydzień.
MIKUŚ pisze:17.09 /pon/ ...... .......
18.09 /wt/ ......... ............
19.09 /śr/ ....... SYLWIA
20.09 /czw/ ......... HIDI
21.09 /pt/ ......... ...........
22.09 /sob/ wróbelek .........
23.09 /ndz/ EVIK75 ...........
MIKUŚ

Post » Pon wrz 10, 2012 7:20 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Lista chętnych na sobotnie spotkanie:
evik75
aange

Kto jeszcze? O której godzinie?

Aange, też jestem za konkretami, a nie gadką szmatką, bo nie mam za dużo czasu.Kto dalej: mar_tika, MIKUŚ, LadyStardust, hidi, Ilka, Kasia89, SYLWIA, wszyscy, którym leży na sercu los KP? Proszę, określcie się.
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Pon wrz 10, 2012 7:33 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

evik75 pisze:Lista chętnych na sobotnie spotkanie:
evik75
aange

Kto jeszcze? O której godzinie?

Aange, też jestem za konkretami, a nie gadką szmatką, bo nie mam za dużo czasu.Kto dalej: mar_tika, MIKUŚ, LadyStardust, hidi, Ilka, Kasia89, SYLWIA, wszyscy, którym leży na sercu los KP? Proszę, określcie się.

ja w sobotę nie mogę. w następny wekend pasuje mi niedziela popołudniu..

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon wrz 10, 2012 7:44 Re: Cz VII

MIKUŚ pisze:Aange nie zauważyłam :oops:

Gdybyś chciała to możesz już sobie zaklepać następny tydzień.
MIKUŚ pisze:17.09 /pon/ ...... .......
18.09 /wt/ ......... ............
19.09 /śr/ ....... SYLWIA
20.09 /czw/ ......... HIDI
21.09 /pt/ ......... ...........
22.09 /sob/ wróbelek .........
23.09 /ndz/ EVIK75 ...........

jak będę miała grafik w pracy to się określę
co do spotkania to nie mam planów na weekend więc ustalmy kiedy i gdzie a się postaram stawić
jesli Hidi nie może w sobotę to proponuję niedziele (ale uwzględniając, że prawdopodobnie Mar_tika, Hidi, LadyS., Mikuś i ja będziemy do 12 w schronisku)

dla przypomnienia było ustalone w grafiku przestawiania koty na mokre, że w tym tygodniu dostaja co 2gi dzień więc pewnie dziś rano dostaną i wychodzi na to, że mokre ma być tylko w środę, piątek i niedzielę rano (nie dotyczy kotów w boksach i Józi) - Kasia spisz to i powieś kartkę na tablicy w KP żeby wszyscy widzieli

i tak ju zupełnie btw moje imię piszę się przez "g" a nie przez "dż" (tak mam przynajmniej w dowodzie) :P
pzdr Angelika

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Pon wrz 10, 2012 8:27 Re: Cz VII

Ok. Będę pamiętać Angeliko :mrgreen:

W sobotę mnie nie będzie. Przyjadę w niedzielę wyprowadzić moje 2 psy w schronisku, mam 2 ważne spotkania, i muszę zaszczepić koty po czym wracam do Krakowa.

Paweł dziś będzie na kociarni. Podrzuci:
+ 48 puszek whiskasa zakupionych przez Nas
+ 24 puszki whiskasa (sponsor Paweł) Dzięki Paweł:)
+ 2 wkłady do automatu zapachowego, proszę o nie zniszczenie ICH (Daria Marty) nie stać nas na wyrzucanie pełnych wkładów
+ 3 kg puriny weterynaryjnej dla maluchów (sponsor wiiwii) Dzięki Ewa :) (o ile już będzie

Zamówione są też szczepionki 200 zł.
MIKUŚ

Post » Pon wrz 10, 2012 8:29 Re: Cz VII

aange pisze:dla przypomnienia było ustalone w grafiku przestawiania koty na mokre, że w tym tygodniu dostaja co 2gi dzień więc:
[b]mokre ma być tylko w poniedziałek, środę, piątek i niedzielę rano (nie dotyczy kotów w boksach i Józi) [/b] - Kasia spisz to i powieś kartkę na tablicy w KP żeby wszyscy widzieli

Dzięki że przypominasz.

Wrzucam na pierwszą. WAŻNE!
MIKUŚ

Post » Pon wrz 10, 2012 8:33 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Obrazek

Popoludniowa drzemka z Lunką :)

BialaWilczycaa

Od: Pon sie 06, 2012 20:10

Post » Pon wrz 10, 2012 8:37 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Obrazek
Dzień dobry ! Jestem Lunka :) i mam już 17 tygodni :)

pozdrowienia dla Cioć :)

BialaWilczycaa

Od: Pon sie 06, 2012 20:10

Post » Pon wrz 10, 2012 8:58 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

BialaWilczycaa pisze:Obrazek
Dzień dobry ! Jestem Lunka :) i mam już 17 tygodni :)

pozdrowienia dla Cioć :)

Pięknie i zdrowo chowa się Pannica. :mrgreen:
Dziękujemy Marzenko, dla takich chwil warto robić to wszystko :kotek:
MIKUŚ

Post » Pon wrz 10, 2012 11:20 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Jestem dumna i szczęśliwa, że mogłam być przyszywaną mamą dla takiej piękności. :cat3: :1luvu: Czy nadal jest taką wiercipiętą i rozrabiarą? Śmieje się z dowcipów :?: :?: :?:

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

[poprzednia][następna]