PARALIŻ 4 ŁAP, Pedruś odszedł za Teczowy Most :(:(:(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie wrz 09, 2012 16:25 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Przed chwilka Pedrus podczas przekładania na inna pozycje trzymał główkę przez pare sekund :ok:

Nadal sie nie dodzwoniłam do do Wrzoska :(:(:(

Nadal też nie mam transportu do Wrocławia , nie mam tez nikogo do moich zwierząt :cry: :cry: :cry:
Koty pampersowe będą w klatkach więc nie bedzie przy nich dużo pracy, tylko dać jeść suche i wodę oraz wywalić brudne a dać czyste posłanie , Marcelowi i Matyldzi dać dwa razy dziennie po puszeczce wystarczy , do klatek w królikami dodac tylko sianko i wymienić wodę raz dziennie , ale co z psami czyli Laryska i Fibim , wystarczyło by je wyprowadzić tylko dwa razy dziennie ale kto przyjdzie , nie ma nikogo :cry: :cry: :cry: rozważam oddanie psów na czas mojego pobytu w Wrocławiu do hoteliku tylko nie wiem gdzie a to też tanie nie jest :cry: :cry: :cry: koty wtedy będą musiały zostać same, mam nadzieje ze przeżyją i nic sie im nie stanie :cry: :cry: :cry: czy ktoś pomoże ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie wrz 09, 2012 19:06 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Justyś, ale na Twoim głównym wątku ludzie się skrzykują, żeby pomóc. Tylko jest kwestia kiedy dokładnie ten wyjazd będzie, to jakoś ogarniemy.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie wrz 09, 2012 19:11 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Jakież to miau durne :evil: Nawet linka nie idzie dokładnie podać :evil:
Na dogo od posta 86 też się cos wykluwa :ok:
Kod: Zaznacz cały
http://www.dogomania.pl/forum/threads/231861-Paraliż-4-konczynowy-błagam-o-pomoc-na-neurologa-i-diagnostyke-w-wrocławiu-(?p=19644332#post19644332
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie wrz 09, 2012 19:13 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Napiszę kilka świeżych informacji:

1. Zgłosiła się (na dogo) wspaniała Pani, która przyjedzie do mnie specjalnie z Wrocławia, żeby zająć się moim zwierzyńcem, podczas mojej nieobecności !!!

2. Kochana Małgosia (z FB), dzięki której uprzejmości będę miała gdzie przenocować, przyjedzie po mnie i Pedrusia i jednocześnie przywiezie Panią do opieki! Co oznacza, że transport w jedną stronę już mamy!

Nie wiem jak dziękować! Brak mi słów! Naprawdę, aż nie mogę sensownych zdań sklecić z wrażenia...

DZIĘKUJĘ!!!

Jeszcze tylko muszę dodzwonić się do dr Wrzoska, dziś też nie odbiera, ale wiadomo... niedziela...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie wrz 09, 2012 19:25 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie wrz 09, 2012 19:29 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Czy ja dobrze widzę? 8O Główkę trzyma? 8O

Pedrusiu kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Nie wrz 09, 2012 19:40 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Caragh pisze:Czy ja dobrze widzę? 8O Główkę trzyma? 8O

Pedrusiu kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tak , przez kilka sekund trzymał , a po chwili osłabł a za chwilke znów jak go dałam w pozycje '' waruj '' a tak to mu dawałam kocyk pod głowe , teraz leży na boku ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie wrz 09, 2012 19:41 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Nie wrz 09, 2012 20:21 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Pedruś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon wrz 10, 2012 8:51 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Stan Pedrusia sie na szczęście nie pogorszył , przed chwilką znów dzwoniłam do dr Wrzosek ale nie odbiera, kurcze nie wiem co robić, może ktos z Wam ma do lecznicy ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon wrz 10, 2012 9:37 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Justa&Zwierzaki pisze:Napiszę kilka świeżych informacji:

1. Zgłosiła się (na dogo) wspaniała Pani, która przyjedzie do mnie specjalnie z Wrocławia, żeby zająć się moim zwierzyńcem, podczas mojej nieobecności !!!

2. Kochana Małgosia (z FB), dzięki której uprzejmości będę miała gdzie przenocować, przyjedzie po mnie i Pedrusia i jednocześnie przywiezie Panią do opieki! Co oznacza, że transport w jedną stronę już mamy!

Nie wiem jak dziękować! Brak mi słów! Naprawdę, aż nie mogę sensownych zdań sklecić z wrażenia...

DZIĘKUJĘ!!!

Kiedy się czyta o takiej życzliwości, żyć się chce.. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kciuki nieustające za Pedrusia..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon wrz 10, 2012 9:59 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Dr Wrzosek sam do mnie dzwonił i skierował mnie do dr Gizy bo nie przyjmuje w tym tyg , juz jestem po rozmowie z dr Gizą i mam jeszcze Pedrusiowi zrobić badania krwi . więcej napisze jak wrócę ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon wrz 10, 2012 10:29 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon wrz 10, 2012 13:01 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Pedro miał zatrzymanie akcji serca, był intubowany, dostał adrenalinę a teraz jest pod kroplówką. W stanie krytycznym :cry:
Justa siedzi z nim na zabiegowym, nie może nawet rozmawiać przez telefon, bo cała zapłakana :cry:
Trzymajmy kciuki!

Pedruś, słonko, nie poddawaj się teraz! Już tak blisko zdiagnozowania jesteśmy!!!!!
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon wrz 10, 2012 13:13 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

:ok: :ok: :ok: Pedrito, walcz :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]