Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:puszatek pisze:Kaprys2004 pisze:Rozmawiałam z Panią Martyną przez głośnomówiący telefon, w dodatku prowadząc samochód w samochodowym śródmiejskim harmidrze.. Źle się słyszałyśmy. Chyba ma jeszcze jakieś cztery koty, ale w innym miejscu. Oczywiście, masz rację, może dałaby się namówić na dwójkę w tym mieszkaniu bezkocim.. Dla maluchów to byłoby najlepsze.
Podam Ci namiary na PW.
I trzymam kciuki
Pani Martyna niestety nie ma tu w domu żadnego kotka i maluszek byłby sam.............
co o tym myślicie![]()
![]()
Czy pani Martyna wychodzi normalnie do pracy, czy może głównie jest w domu?
Kaprys2004 pisze:kamari pisze:puszatek pisze:Kaprys2004 pisze:Rozmawiałam z Panią Martyną przez głośnomówiący telefon, w dodatku prowadząc samochód w samochodowym śródmiejskim harmidrze.. Źle się słyszałyśmy. Chyba ma jeszcze jakieś cztery koty, ale w innym miejscu. Oczywiście, masz rację, może dałaby się namówić na dwójkę w tym mieszkaniu bezkocim.. Dla maluchów to byłoby najlepsze.
Podam Ci namiary na PW.
I trzymam kciuki
Pani Martyna niestety nie ma tu w domu żadnego kotka i maluszek byłby sam.............
co o tym myślicie![]()
![]()
Czy pani Martyna wychodzi normalnie do pracy, czy może głównie jest w domu?
I co w tym temacie?
EVA2406 pisze:Który pojechał ( które zdjęcie) ?
Dzisiaj była na wizycie PA i jutro Pani przyjedzie po następnego ( a może dwa.....). Czekamy i ...![]()
Mamusia kociaczków dzisiaj została złapana i pojechała do lecznicy. Jutro sterylka.
EVA2406 pisze:Dzwoniła Pani u której byłam?
Przed chwilą miałam zgłoszenie, że jest ktoś zainteresowany, ale szczegółów nie znam. Jak coś będę wiedziała to dam znać.
puszatek pisze:dziś zadzwoniła do mnie sąsiadka Ewy z prośbą o zatrzymanie białej do końca miesiąca dla młodej kobiety w ciąży ale porozmawiaj może z tą osobą z ogłoszenia...sama nie wiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości