I że wyniki badań Gapcia w porządku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:Bambosz, Lenka![]()
![]()
AgaPap pisze:Anita normalnie za Bamboszka to Ci się duża wódka należy od nas wszystkich z niekochanych![]()
Bywasz ty nieraz tutaj w Katowicach, coby Cię upić ?![]()
Mam nadzieję, że chłopak da radę i się zaklimatyzuje![]()
![]()
anita5 pisze:Pucko![]()
Dziś Gapcio w lecznicy, ma mieć wyrwanego ząbka, i wyciskanie gruczołów przy dupci. I coś tam jeszcze... Biedak, mam nadzieję, że się bardzo nie zestresuje.
Wczoraj do domku pojechał Bamboszek, mój zażywny kotek co robi "hi! hi!"...
A dziś do domku jedzie Lenka.
A Wojtuś coraz lepiej. Ja durna tęsknię nadal za nim...A on ma się bardzo dobrze, i już się zaprzyjaźnił z kotkiem rezydentem. I mruczy, i je dużo.
anita5 pisze:Kurcze, niepijąca jestem.![]()
Ale może kiedyś...
![]()
![]()
Bardzo mam dobre wieści z domków Lenki, Bamboszka, Wojtusia ukochanego...
Maciuś, jak wcześniej pisałam, dziwnie się zachowywał i był na badaniach w lecznicy, wyniki ma dobre i zachowanie wróciło do normy. Dziwna sprawa.
Gapcio wrócił z lecznicy bardzo biedniusi, bo nie dość, że utracił zepsutego ząbka, to okazało się, że jego gruczoły przy pupie są w tragicznym stanie i podczas wyciskania tak się upaprał, że musieli go wykąpać. Na szczęście Gapulka już na drugi dzień ładnie jadł i mruczał i w ogóle się na mnie nie gniewał, a przecież mógł, bo kto tak traktuje ślepaczka? No.
Przepraszam, że nie zaglądam do innych wątków, ale mam trochę poważnych problemów i nie mam głowy do pisania. Ale o wszystkich pamiętam, myślę i pozdrawiam!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 13 gości