PARALIŻ 4 ŁAP, Pedruś odszedł za Teczowy Most :(:(:(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob wrz 08, 2012 16:46 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Dostałam nr komórkowy do dr Wrzoska i dzwoniłam przed chwilka ale sie nie dodzwoniłam , bede przóbowac za 30 minut znów . Przy przykrywaniu Pedrusia kocykiem drgneła mu przednia łapka .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob wrz 08, 2012 17:06 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Jestem z kciukami i jak najlepszymi myślami :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob wrz 08, 2012 17:57 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

ja też trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Sob wrz 08, 2012 18:50 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob wrz 08, 2012 18:54 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Przed chwilką znów dzwoniłam do dr Wrzoska ale nie odbiera :(
Wycisnęłam tez mu pęcherz ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob wrz 08, 2012 19:18 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Kiedy jakiś czas temu też potrzebowałam pomocy dr Wrzoska, miałam problem z dodzwonieniem się do niego. Próbowałam cały wieczor co pół godziny :oops: i nic. Ale na drugi dzień rano odebrał. Być może nie odbiera tel. w jakimś swoim "wolnym czasie". Piszę o tym, żebyś się nie zniechęcała. Przyjął mnie z moim Kociem w tym samym dniu. Nawet gdyby jutro dalej nie odbierał (niedziela :? ), dzwoń w poniedziałek od rana.

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Sob wrz 08, 2012 19:20 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

No właśnie, trzeba brać pod uwagę, że jest weekend na dodatek wieczór...Jutro niedziela... ehhh Jeszcze tyle godzin...

Pedruniu, całuje Cię Skarbeczku
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob wrz 08, 2012 20:47 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Każdy ma swoje sprawy i życie prywatne, lekarz, weterynarz też. Trzeba dzwonić do skutku, bo na pewno odbierze telefon, jak tylko będzie mógł :)

Trzymaj się Pedruś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob wrz 08, 2012 20:53 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Justa&Zwierzaki pisze:Przy przykrywaniu Pedrusia kocykiem drgneła mu przednia łapka .
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: mam nadzieje, ze to oznaka powrotu do zdrowia :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie wrz 09, 2012 6:49 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

No Pedruś zdrowiej,kto będzie kradł ciastka jak nie ty :ok: :ok: :ok: :ok:

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Nie wrz 09, 2012 7:54 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Przyszły do mnie na paypala pieniądze na Pedra (jak sądzę, bo podpisane "dla Justa&Zwierzaki") - już przesłałam te 40 zł do Justyny.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie wrz 09, 2012 8:14 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Alienor pisze:Przyszły do mnie na paypala pieniądze na Pedra (jak sądzę, bo podpisane "dla Justa&Zwierzaki") - już przesłałam te 40 zł do Justyny.

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Nie wrz 09, 2012 10:37 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie wrz 09, 2012 11:24 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

Kolejna noc przebiegła spokojnie.
Wczoraj wieczorem nakarmiłam i napoiłam Pedrusia (oczywiście strzykawką). Ładnie pomaga przy tym językiem, jeśli język cofa, to znaczy, że już więcej nie chce. My to się w ogóle bez słów rozumiemy ;)
Dziś rano chyba popuścił parę kropel moczu ale też i mu pomogłam z opróżnieniem pęcherza. Łapany za łapki, spina się, jakby chciał powiedzieć: "nie rusz, moje łapki" ;)

Dzięki uprzejmości Małgosi, która dołączyła do wydarzenia na FB, mam już "zaklepany" nocleg i pomoc z transportem po Wrocławiu. Gosiu - BARDZO CI DZIĘKUJĘ!!! ♥
Dziękuję też za wszystkie propozycje, a było ich kilka :) DZIĘKUJĘ!

Teraz jeszcze muszę zorganizować transport DO Wrocławia. A może jakimś cudem jest ktoś, kto często jeździ na tej trasie? :)

Będę też dalej próbowała dodzwonić się do dr Wrzoska i umówić się na wizytę.

Nadal też poszukuję kogoś do opieki nad moimi zwierzakami, podczas mojego wyjazdu.
Wszystko to dopiszę zaraz w wydarzeniu.
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie wrz 09, 2012 11:35 Re: PARALIŻ 4 ŁAP, POTRZEBNE $ NA NEUROLOGA W WROCŁAWIU,TOMO

ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

[poprzednia][następna]