Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:Bardzo miło czytać takie wiadomości. Super, że się udało.
Gratulacje Halinko!
jasdor pisze:A ja sobie pozwolę zaprosić po cegiełki dla naszych milusińskich http://allegro.pl/show_item.php?item=2616858034
Megana pisze:O rany, ile on waży...?
issey32 pisze:Halinka, bieżnię mu kup
Alyaa pisze:Halinka, to nie Jeżyk jest za duży, po prostu wyprałaś tunel w zbyt wysokiej temperaturze i się zbiegłDlatego biedy mały Jeżyczek się nie mieści
![]()
Mój Ogryń waży 5 kg, ale też prosi się o odchudzanie... Tylko jak mam to zrobić, skoro ja mu obcinam racje żywnościowe, a TŻ Go dokarmia??? A to kawałek kiełbaski/paróweczki/innej wędliny, a to bułką się podzieli (Ogryń uwielbia słodkie bułki, ciasto francuskie i kruszonkę), a to jeszcze coś innego podsunie Mu pod pychol
halinka1403 pisze:Alyaa pisze:Halinka, to nie Jeżyk jest za duży, po prostu wyprałaś tunel w zbyt wysokiej temperaturze i się zbiegłDlatego biedy mały Jeżyczek się nie mieści
![]()
Mój Ogryń waży 5 kg, ale też prosi się o odchudzanie... Tylko jak mam to zrobić, skoro ja mu obcinam racje żywnościowe, a TŻ Go dokarmia??? A to kawałek kiełbaski/paróweczki/innej wędliny, a to bułką się podzieli (Ogryń uwielbia słodkie bułki, ciasto francuskie i kruszonkę), a to jeszcze coś innego podsunie Mu pod pychol
![]()
![]()
![]()
Jak bym o swoim TŻ-cie czytała
![]()
![]()
No daj mu,nie żałuj,On tyle sie już nagłodował-ciągle mi tak na uczuciach gra
A jak mówię pózniej ,że jest za gruby i że to na pewno na jego zdrowie nie wpływa,to On mi na to-przeciez to Ty karmisz koty,a Ja jestem od kuwet
Alyaa pisze:halinka1403 pisze:Alyaa pisze:Halinka, to nie Jeżyk jest za duży, po prostu wyprałaś tunel w zbyt wysokiej temperaturze i się zbiegłDlatego biedy mały Jeżyczek się nie mieści
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak bym o swoim TŻ-cie czytała
![]()
![]()
No daj mu,nie żałuj,On tyle sie już nagłodował-ciągle mi tak na uczuciach gra
A jak mówię pózniej ,że jest za gruby i że to na pewno na jego zdrowie nie wpływa,to On mi na to-przeciez to Ty karmisz koty,a Ja jestem od kuwet
Oooo... skąd ja to znam?!?!?![]()
I jeszcze: "Czym TY karmisz te koty, że w całym mieszkaniu czuć, że w kuwecie były? Ja się muszę teraz nad tym pochylić! Ty chcesz mnie wykończyć!"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, luty-1, Silverblue, Szymkowa i 73 gości