Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

tosiula pisze:Lilka Mrau pisze:Nie mogę sie napatrzeć ,szczególnie na tego rudego rysiaPrzecudowny , uwielbiam dlugowłose kotki ale ten twój na niesamowita mordeczke
Wszystkie kociaki śliczne
)
Ma cudną mordeczkę z której wydobywa się szeroka gama dźwięków. Jest bardzo rozgadanym koteczkiem.Przekażę Fifulcowi, że ma nową wielbicielkę.
Lilka Mrau pisze:tosiula pisze:Lilka Mrau pisze:Nie mogę sie napatrzeć ,szczególnie na tego rudego rysiaPrzecudowny , uwielbiam dlugowłose kotki ale ten twój na niesamowita mordeczke
Wszystkie kociaki śliczne
)
Ma cudną mordeczkę z której wydobywa się szeroka gama dźwięków. Jest bardzo rozgadanym koteczkiem.Przekażę Fifulcowi, że ma nową wielbicielkę.
Oj taaakk:)) koniecznie

A teraz mam stresa, bo samochód nie wjechał w starą kamieniczną bramę i noszą te tafle 2 na 2 metry z ulicy. Cały czas nasłuchuję brzęku szkła, bo to na przeciwko mojego sklepu prawie. Jeszcze się wkurzyłam, bo 16 sierpnia zrobiłam zgłoszenie nowego punktu, a do dziś nie było wpisy o tym. Czasem ręce opadają. Panienka, która to odbierała w zastępstwie właściwego urzędnika udawała dzisiaj że jej nie ma w pokoju
Ale niech już wniosą te szyby. A jakie oglądałam kolory w hurcie - cała tęcza 
anulka111 pisze:Pokaz te kolory szkla
Hannah12 pisze:Cześć banda.
Haker
Nie mamy czasu teraz na gadanie, sie lejemy i gonimy
a ja na nich paczę i się boją anulka111 pisze:Rety,ale ciezar![]()
![]()

tosiula pisze:MaryLux pisze::1luvu:![]()
Ineczko, zaglądaj do nas. Pobrykamy wspólnie, i umyjemy ci uszka![]()
Mika
Hannah12 pisze:Raciu, uważaj aby wam balkonu nie oszklili w ramach reklamy firmy.
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości