Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Witamy weekendowo![]()
I będziemy zaraz nadrabiać zaleglości
Wyga pisze:Łoooo ależ rarytasy u Was! Szok, że znalazł się taki co wybrzydza
saintpaulia pisze:Tofiku masz rację, nie jedz, do takieś paskudztwo.
Brawcia
bozena640 pisze:Moja Gromadka też strasznie wybrzydzaGabi jak ją pierwszy raz zobaczyłam to wyjadała ze śmietnika a teraz nawet w suchym wybrzydza
saintpaulia pisze:Nasza suńka - Zuza - po schronisku to wszystko by wciągnęła. A teraz... Tylko mięsko jest OK. Ale już puszki, to tylko 3 rodzeje ulubionych, przy reszcie spotykam się z miną - chyba sama będziesz to jadła...
PS. Wybieram się dziś na Twój wąteczek poznać podopiecznych.![]()
Lilka Mrau pisze:Witamy sobotnio:)
solarie pisze:Kozina?!No proszę, jak się niektórym żyje.
Malagito jakby takie mięsko zobaczył to może by nam główki kości zostawił do podgryzienia, żarłok mały.
Ja mam zamiar niedługo mu perliczkę i królika upolować (w sklepie, oczywiście
), ciekawa jestem jak zareaguje.
![]()
A Kubuś pewnie wszamał tę pogardzoną przez Tofiego porcyjkę?
Miraclle pisze:Z resztą tak samo jak króliki, kicaka nie zjem
solarie pisze:Śpij, Tofisiu, śpij, niech Ci się hasające po łące kózki przyśnią.
saintpaulia pisze:Ja nie jadłam z powodu właśnie skojarzenia z zwierzątkiem całkiem sympatycznie brykającym i kontaktowym. To takie wybiórcze, te moje odczucia, bo wołowinkę to chętnie zjem. Ale nic nie poradzę.
Masz rację. Chciała Cię otruć i sporwadzić sobie młodszego kocura. Moja już takie młodsze ściągnęła do domu. Muszę uważać.
Brawcia podejrzewająca.
Dlaczego Gaja nie ma takich pędzelków, ah dlaczego?
Miraclle pisze:solarie pisze:Śpij, Tofisiu, śpij, niech Ci się hasające po łące kózki przyśnią.
Ciociu wolę ptaszkio tak ptaszki mogą się śnić
Tofisław
Wyga pisze:
O to to to! Mamy karmnik na balkonie (w sumie tylko do tego balkonu używamy) i mamy nadzieję, że zimą koty będą mieć telewizję za szybą
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, Marmotka, Meteorolog1, Sigrid i 10 gości