Szczecin: Miu - kotka dla fanów Gwiezdnych Wojen ;) PILNE!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 08, 2012 12:17 Szczecin: Miu - kotka dla fanów Gwiezdnych Wojen ;) PILNE!!!

Miu to ok. 9-miesięczna kotka, prawie miesiąc temu przywiozłam ją ze sobą z wakacji. Szkoda było mi zostawiać ją na terenie ośrodka kempingowego, bo zachowywała się jak domowy kot - mruczała, przytulała się, spała na naszych ręcznikach i kocach na ganku. Jest mała jak na swój wiek. Przeszła testy na FIV i FeLV (wynik negatywny) oraz sterylizację i odrobaczanie. Nie miała problemu z aklimatyzacją u mnie w domu, od razu po przyjeździe wpakowała się na łóżko i poszła spać ;) Jest naprawdę słodkim kotem, lubi rozmawiać z człowiekiem, ale ja niestety nie mogę zostawić jej u siebie, ponieważ mam 3 własne koty. Na dodatek jeden bardzo ją atakuje, a sam ze stresu zaczął się wylizywać :( W związku z czym sprawa jest bardzo pilna! Proszę o pomoc w znalezieniu dobrego domku dla Miu. Postaram się ją dowieźć gdzie tylko będzie trzeba. Nie oczekuję zwracania kosztów badań i sterylizacji. Przyszły właściciel musi ją tylko zaszczepić. Nie może zamieszkać z psami, ponieważ ich nie toleruje i od razu rzuca się na pysk, żeby wydrapać delikwentowi oczy :P

Konieczne będzie zabezpieczenie mieszkania, w którym przyjdzie jej zamieszkać - w związku z tym, że jest kotem dzikim, ma bardzo silnie rozwinięty instynkt łowiecki i może wypaść przez okno/balkon w pogoni za owadem czy ptakiem. Chciałabym podpisać z przyszłym właścicielem umowę adopcyjną.

Kontakt do mnie: agata.andralojc@wp.pl

A teraz obiecane Gwiezdne Wojny ;) Ostatnio na plecach Miu została odkryta maska Dartha Vadera ;D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Więcej zdjęć chętnie wyślę na maila.

imway

Od: Pt cze 15, 2007 18:14

Post » Sob wrz 08, 2012 16:42 Re: Szczecin: Miu - kotka dla fanów Gwiezdnych Wojen ;) PILN

Piękna :1luvu:
Zrób jej ogłoszenia w necie.Zwiększysz szanse na dom. Oczywiście dobrze dom wypytaj i wydaj za podpisaniem umowy adopcyjnej.
Powodzenia. :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 12, 2012 10:28 Re: Szczecin: Miu - kotka dla fanów Gwiezdnych Wojen ;) PILN

podnoszę :kotek:

imway

Post » Nie wrz 16, 2012 20:17 Re: Szczecin: Miu - kotka dla fanów Gwiezdnych Wojen ;) PILN

:kotek:

imway

Post » Śro wrz 26, 2012 23:19 Re: Szczecin: Miu - kotka dla fanów Gwiezdnych Wojen ;) PILN

Miu ma podrapany pyszczek i rozcięte ucho :( Moja kocica na nią ciągle napada. Mała pilnie szuka nowego domku.

imway