Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :)...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 08, 2012 9:18 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Jeżeli chodzi o parafię to pracuje tam pewna pani, która kocha koty. Z tego co pamiętam to tam sprząta. Cholercia nie mogę znaleźć do niej nr. tel. Wydaje mi się, że ma na imię Jola, więc może zapytajcie o panią Jolę :)...
Moja kocia ferajna: Sauron, Sheela i Arya :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Od: Wto lip 17, 2012 6:57

Post » Sob wrz 08, 2012 10:04 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Bylam w kancelarii parafii pierwszego dnia i zostawilam siostrze swoj telefon, ale znow tam pojdziemy. Przy tej kancelarii jest spory ogrodek z krzakami i chyba komorki. I do szkoly siostr, to chyba osobne odgrodzone miejsca. Tam tez jakies komorki od razu przy wlocie z Popieluszki. Moze tam gdzies jest. Moze pozwola zajrzec. Zapytam tez o p. Jole. Dzieki.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Sob wrz 08, 2012 20:34 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

To teraz dwie ręce zajęte :D :)...
:ok: :ok: :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Nie wrz 09, 2012 7:39 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Cholera, nie wyszłam wczoraj wieczorem bo...zaspałam :/. Jak wróciłam z pracy to się położyłam żeby trochę zdrzemnąć (ok.16.00) i obudziłam się o 7 rano :/. Spałam ponad 14 godzin !!! Pobiłam swój absolutny życiowy rekord. Kurczę, jak złapać tego kotka???

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Nie wrz 09, 2012 9:07 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Na klatkę łapkę chyba... Ale musiałabyś wiedzieć, że on je w jakimś jednym miejscu chyba...

Nie martw się zaspaniem. Sen dobrze Ci zrobił :).

Mocne kciuki od rana :), jaka pogoda w W-wie?

RudyiSrebrnyKot

Post » Nie wrz 09, 2012 9:42 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

No właśnie nie mogę się skontaktować z osobami, które są w posiadaniu takiej klatki. Chodzi mi po głowie "akcja" na trzy klatki ustawione w trzech miejscach. Iwona68 kiedyś mi ofiarowała swoją pomoc, ale od dwóch tygodni nie mam z nią żadnego kontaktu. Może wyjechała na urlop? Dzisiaj w Warszawie pogodna przepiękna. 17stopni i słoneczko :). Idealna na spacer albo rower :). Po tym całym spaniu boli mnie głowa i jestem lekko nieprzytomna, ale w takim fajnym sensie. No i co najważniejsze. Po tym jak w czwartek Ania i Marcin widzieli tego czarnego, chudego kotka jestem niemal pewna, że to Sauronio (opis zachowania i miejscówka niesamowicie prawdopodobne) i od czwartku ani razu nie płakałam tylko kombinuję jak go złapać :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Nie wrz 09, 2012 11:23 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Pochodź w dzień teraz po słońcu w tych miejscach. Wymarznięte w nocy koty wylegują się wtedy w jego promieniach, może i Sauronek gdzieś pod krzakiem będzie się grzał.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Nie wrz 09, 2012 11:53 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Mziel, przejdę się tylko czekam aż się zrobi spokojnie bo jakoś strasznie duzo ludzi się kręci po tym parkingu od rana

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Nie wrz 09, 2012 12:00 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Mam klatkę łapke jakby co :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie wrz 09, 2012 12:06 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Marzenia, super :)!!!

No ja właśnie rozmawiałam z Anią i ona mi powiedziała, że jak wczoraj przeglądali zdjęcia Sauronka to im wszystko pasowało. W sensie, że taki samy pyszczek, postura. Tylko chudszy. No i im się wydaje, że to Sauronek :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Nie wrz 09, 2012 14:28 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Udało mi się dodzwonic do Lamiglowki. Pożyczy mi klatkę. A są tu może doświadczeni "łapacze"? Bo ja nie wiem co i jak i z czym to się je :/... Muszę złapać tego kotka...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Nie wrz 09, 2012 17:13 Re: W-wa Żoliborz. Zaginiony SAURON. Potrzebna pomoc w złapa

Napisałam do Tajemniczego Wujka. Pomógł już wielu osobom. Może pomoże również Sauronkowi? Boże, błagam żeby to był właśnie Sauronek :)!!!

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Nie wrz 09, 2012 19:16 Re: W-wa Żoliborz. Zaginiony SAURON. Potrzebna pomoc w złapa

Jesteśmy z kciukami i dobrą energią na miejscu... Obiecuję jutro o 18:50 zrobić wizualizację dla Saurona :), chyba, że już nie będzie potrzebna. Jeśli są inne chętne osoby to zapraszam w tym samym czasie. Iwonami kiedyś opisywała u siebie jak to zrobić :).

RudyiSrebrnyKot

Post » Nie wrz 09, 2012 19:19 Re: W-wa Żoliborz. Zaginiony SAURON. Potrzebna pomoc w złapa

Trzymam kciuki za pozytywne zakończenie:) :ok:
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie wrz 09, 2012 19:54 Re: W-wa Żoliborz. Zaginiony SAURON. Potrzebna pomoc w złapa

Ja sobie od samego początku wizualizuję jak biorę Saurona w ramiona i beczę ze szczęścia :)... Każda łapka trzymająca kciuki będzie na wagę złota. A pozytywne myśli są bezcenne :)... Widziałam się właśnie z lamiglowka. Dzięki niej mam już jedną klatkę. No i jej też się wydaje wielce prawdopodobne, że ten czarnulek to właśnie Sauronek :)... Modlę się żeby ten koszmar już się skończył i żeby Sauronio był bezpieczny w domku :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

[poprzednia][następna]