Dalio, tak tylko pytam :p Jaki Bono ma charakter i jak dogaduje się z innymi miaukunami/psami?
Edit: widzę, że o charakterze pisałaś, nie doczytałam.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rastanja pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=145681&start=45 dziewczyny, może jako bardziej doświadczone, będziecie miały pomysł co może dolegać tej kocinie? Nowa użytkowniczka ma problem ze swoim kiciuchem, cholera wie czy w ogóle go dobrze diagnozują...
kotkins pisze:Dalia, ależ właśnie szło o to,żebyś założyła wątek i nie dała się szykanować!
Byśmy zrobiły mordobicie i nie trzebaby się rozchodzić!!
A Bono cudny,w barwie leosiowej.Właściwie wygląda jak brat Leosia, tylko ma nieprawidłowy pyszczol.Jak chcesz możemy sie nimi wymieniać, nie zauważysz różnicy, bo Leo ma też charakter wręcz boski.
Niesamowite , jak on się ofutrzył ten Twój cremoso.
Tylko ta brutalność metod...![]()
Jak można kotecka na noc, na zimno...ojojoj...Dalia Ty megabrutalu, Ty...
U mnie jakoś sprawdza się całkiem inna metoda: duuuzo tuńczka ("rypa") i spanie ze mną w łóżku , najlepiej na mnie.
Efekt??
A zobacz Amelkę.
ZŁOŚLIWI (Neigh) twierdzą ,że wygląda jak pancernik.
Może te maiuakuny są jakieś insze,ale ja bym persa na zimno nie wyrzuciła...nie mówiąc o jedzeniu serc.Nawet by nie powąchali ,arystokraci jedni!
anulka111 pisze:po kolei:
1. Chcialabym zobaczyc jak wyglada kotka pancernik,
2. na wiatr jest sposob-oslonic,schowek koty zrobic.......u mnie pudelka kartonowe w wiejacy dzien na balkonie wystarczaja,by koty sie schowaly.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości