[Mysłowice] pilnie potrzebne DTdla dwóch kociąt z mamą!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 06, 2012 18:23 [Mysłowice] pilnie potrzebne DTdla dwóch kociąt z mamą!!!

Witam serdecznie! Zwracam się z gorącą prośbą do Wszystkich, o pomoc w znalezieniu schronienia dla dwóch 2,5-miesięcznych kociąt ze swoją mamą... może chociaż znajdzie się jakiś dom tymczasowy. Kotki pochodzą z mieszkania w kamienicy w centrum Mysłowic... właściwie to mieszkanie trudno nazwać mieszkaniem, to po prostu pijacka melina, zlokalizowana na 3 piętrze (na przeciwko urzędu miasta), z której niecałe trzy lata temu wyrzucono przez okno pieska. Kolejny ich piesek, suczka Nuka, po libacji alkoholowej skończyła utopiona w Przemszy. Sprawy sądowe przeciwko tym ludziom zostały jednak umorzone! Kto zna Mysłowice i włodarzy tego miasta, ten wie co tu się wyprawia. Nikt się tutaj nie interesuje zwierzątkami :( Jeszcze raz proszę więc o pomoc, ponieważ trzeba jak najszybciej ukrócić proceder bezmyślnego rozmnażania kotów przez tych ludzi. Policja obiecała mi niezwłoczną pomoc w odebraniu zwierząt, oraz próbę wystąpienia do sądu o jak najszybsze wydanie zakazu posiadania przez nich zwierząt. Największym problemem jest jednak znalezienie dla nich schronienia! Po wakacjach wszystko pęka już w szwach. Pomóżcie, proszę! Jeżeli będzie trzeba, to dowiozę kotki do nowego domu. Oczywiście niezwłocznie po odebraniu kotków, ich mama zostanie wysterylizowana. Maleństwa, jak również ich mama są całe czarne.
telefon kontaktowy do mnie: 502 953 408
Łukasz
Ostatnio edytowano Pt wrz 07, 2012 7:14 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zmieniłam tytuł

LukaszEdyta1

Od: Czw wrz 06, 2012 17:57

Post » Pt wrz 07, 2012 6:59 Re: Pilnie potrzebne miejsce dla dwóch kociąt z mamą!!!

Bapisz mejscowość w tytule.
Niestety podrzucić tylko mogę i trzymać kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt wrz 07, 2012 7:09 Re: Pilnie potrzebne miejsce dla dwóch kociąt z mamą!! Mysło

Dziękuję za wsparcie!

LukaszEdyta1

Od: Czw wrz 06, 2012 17:57

Post » Pt wrz 07, 2012 9:48 Re: [Mysłowice] pilnie potrzebne DTdla dwóch kociąt z mamą!!

Podrzucę puki jest co jeszcze ratować :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt wrz 07, 2012 13:04 Re: [Mysłowice] pilnie potrzebne DTdla dwóch kociąt z mamą!!

podrzucam :!: :!: :!:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25