Trzymaj się mocno, wszyscy tu trzymają kciuki, różne rzeczy dzieją się na świecie i nie raz udało się poprowadzić i podleczyć chorego zwierzaka, trzeba być dobrej mysli!
wyniki nerkowe, wątrobowe i morfologia - lepsze... ale stan ogólny Kropaska ciężki ... może to oznaczać przerzuty do OUN ... dr Neska powiedziała,że postara się dowiedzieć o hist-pat ... Kropcia została u dr Neski na kilka godzin, bo ja dziś muszę na trochę do gabinetu-nie dało się zamienić odezwę się wieczorem z nowymi wiadomościami ...
dziękuję,że jesteście
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...
Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ... Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.
mimo że trudno to jednak zaglądam z dobrymi myślami
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...
trzymajcie mocno, bo chciałabym,żeby choć kilka miesięcy poczuła co to miłość dużego ... to najbardziej optymistyczna opcja, niestety, na więcej i tak nie możemy liczyć...
lecę się naszykować, choć braku oczu nie da się ukryć pod spływającym makijażem ... i jeszcze przed pracą koc elektryczny muszę kupić, na szczęście wiem gdzie i mam po drodze...
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...
Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ... Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.
Te chorobska i tak by wylazły gdyby była na podwórku. Wtedy umieranie w samotności, głodzie , cierpieniu.... ech, lepiej nie myślec.
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...