asia2 pisze:dziś znowu spacer wieczorny na szelkach. Mrrruczał gdy go ubierałam a rozmrrruczał się na maxa gdy wskazałam mu transporter.
Prawda że dziwny ten kot![]()
cudny a nie dziwny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asia2 pisze:dziś znowu spacer wieczorny na szelkach. Mrrruczał gdy go ubierałam a rozmrrruczał się na maxa gdy wskazałam mu transporter.
Marzenia11 pisze:asia2 pisze:dziś znowu spacer wieczorny na szelkach. Mrrruczał gdy go ubierałam a rozmrrruczał się na maxa gdy wskazałam mu transporter.
cudny a nie dziwny![]()
![]()
![]()
asia2 pisze:Myszolandia pisze:Jak kiedyś będzie mi dane Go zobaczyć na żywo,nie ręczę za siebie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
będzie musiał dobrze zęby umyć
BOZENAZWISNIEWA pisze:asia2 pisze:Myszolandia pisze:Jak kiedyś będzie mi dane Go zobaczyć na żywo,nie ręczę za siebie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
będzie musiał dobrze zęby umyć
to by było miłe,gorzej jak ja tic tacami przywita(kolega kiedys zakochał się w dziewczynie i chciał ją zaczepić jak szła z psem i zabłysnąć( żartowniś z niego był niesamowity,ale nie każdy "łapał"o co chodzi)
dialog:
-dokąd idziesz z ta świnią?
dziewczyna:-to nie świnia,tylko pies![]()
on-przecież mówię do psa![]()
dostał w morde i tak sie skończyła kolejna próba podrywu.
Teraz się nabijam,bo jest szanowanym redaktorem w TVNie i jak go słysze to zaraz ten moment widzę![]()
![]()
![]()
jak czesto go widziśz w TV , to tylko z korzyścią dla Ciebie. Wesoło masz![]()
do randki trzeba się dobrze przygotować Myszolandia
Agneska pisze:asia2 pisze:dziś znowu spacer wieczorny na szelkach. Mrrruczał gdy go ubierałam a rozmrrruczał się na maxa gdy wskazałam mu transporter.
a to w ogóle kot jest?![]()
Moha pisze:No ludzika w futerku
asia2 pisze:Moha pisze:No ludzika w futerku
błagam, niech tylko mój małżonek tego nie usłyszy bo gotów nam nocne igraszki przerywać![]()
![]()
![]()
![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:asia2 pisze:Moha pisze:No ludzika w futerku
błagam, niech tylko mój małżonek tego nie usłyszy bo gotów nam nocne igraszki przerywać![]()
![]()
![]()
![]()
nie chciałam tego wcześniej pisac,ale kiedys jak stwierdziłaś ,że z Grocha kawał chłopa to się zastanawiałam,co Twój mąż na trójkącik mówi
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Lucky13 i 80 gości