Cala masa pieknych footer do wyboru

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pytająca pisze:dziękuję wszystkim za odpowiedź w tym temacie. najprawdopodobniej jednak jeśli wszystko pójdzie dobrze zdecyduję się na kotkę z tego tematu: viewtopic.php?f=13&t=140937
trzymam kciuki za wyadoptowanie Waszych podopiecznych!
pytająca pisze:dziękuję wszystkim za odpowiedź w tym temacie. najprawdopodobniej jednak jeśli wszystko pójdzie dobrze zdecyduję się na kotkę z tego tematu: viewtopic.php?f=13&t=140937
trzymam kciuki za wyadoptowanie Waszych podopiecznych!
martasekret pisze:skąd jesteś?
w gdańskim schronie jest malutka, ale dorosła szylkretka:
Uploaded with ImageShack.us
przy pierwszym kontakcie troszkę płochliwa, ale bardzo chce być blisko człowieka, ociera się, nadstawia łepek do głaskania.
nie jestem jednak pewna, jaki jest jej stan zdrowia i czy w związku z tym wydadzą ją do adopcji
andrzej780 pisze:martasekret pisze:skąd jesteś?
przy pierwszym kontakcie troszkę płochliwa, ale bardzo chce być blisko człowieka, ociera się, nadstawia łepek do głaskania.
nie jestem jednak pewna, jaki jest jej stan zdrowia i czy w związku z tym wydadzą ją do adopcji
cudna kotka, ma swój watek , można się o niej czegoś dowiedzieć?
RKa pisze:andrzej780 pisze:martasekret pisze:skąd jesteś?
cudna kotka, ma swój watek , można się o niej czegoś dowiedzieć?
Trafiłam tu przypadkiem i co widzę? Komuś się Bruśka podoba! Zabrałam ją na dt już jakiś czas temu ale tak ją pokochaliśmy, że zapadła decyzja, że nikomu jej nie oddamy. Z resztą, kto by chciał kota starszego, bez zębów, którego trzeba czasem z ręki karmić?
Cudna jest, cudna, to prawda..
Wątku nie ma, a może powinna?.. W końcu tresowana..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 139 gości