Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto wrz 04, 2012 11:10 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

dagmara-olga pisze:8
9
z czego sa? Ile pod pachami i jaka długośc? Mną się?

21 - mnie się?

czyli - czy po praniu trzeba prasować :-)

Witam :)
No to tak

8 - już sprzedane, kupiła KAsia Amy
9 - sprawdzę skład i obmierzę dokładnie. Nie będzie się gniotła :)

21- ta niestety może wymagać prasowania
po_prostu_kaska

Post » Wto wrz 04, 2012 14:26 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

KAsia Amy pisze:Nr 8 i 23 poproszę :)

Wpłata już jest, dziękuję :)
Najpóźniej jutro nadam paczkę :ok:
po_prostu_kaska

Post » Wto wrz 04, 2012 18:52 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

Alienor pisze:Śliczności. A nr 4 ile ma pod biustem? I jaka jest długość rękawa oraz jaki to materiał?

Z metki 100% seta silk czyli jedwab :)

Bluzeczka ma na wysokości od pachy do pachy, zupełnie na płasko 37 cm. Ale tak jak pisałam, ona ma głęboki dekolt więc tutaj będzie bardzo uniwersalna.

Długość rękawa zewnętrzna (od szwu do końca) 62 cm, wewnętrzna od pachy do końca 46 cm.
po_prostu_kaska

Post » Wto wrz 04, 2012 18:56 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

dagmara-olga pisze:8
9
z czego sa? Ile pod pachami i jaka długośc? Mną się?

21 - mnie się?

czyli - czy po praniu trzeba prasować :-)

9 - brak metki ze składem :( Coś jak bawełna, ale jest elastyczna więc pewnie mieszana z czymś.
Wymiary, od pachy do pachy, na płasko 35 cm. Długość 59 cm.
po_prostu_kaska

Post » Wto wrz 04, 2012 21:35 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

po_prostu_kaska pisze:
aleksandrowa pisze:Kasiu,
a te plamki na jeansach myślisz, ze zejdą? Mogłabyś spróbować je wybawić przed wysłaniem?

I w związku z czym wstępnie je rezerwuję. Tylko zmierzę pupala i ostatecznie dam znać we wtorek wieczorem.

Sprawdzę po południu i dam Ci znać, spróbuję je sprać.
A na razie robię w takim razie rezerwację :ok:

Plamki się sprały :)

Dodam jeszcze, że to model Desota. Size 28-31
po_prostu_kaska

Post » Wto wrz 04, 2012 22:04 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

Niestety spodnie będą na mnie ciut za duże. :(

aleksandrowa

Od: Czw sty 19, 2012 19:37

Post » Śro wrz 05, 2012 7:58 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

aleksandrowa pisze:Niestety spodnie będą na mnie ciut za duże. :(

W takim razie spodnie nadal szukają właściciela :D
po_prostu_kaska

Post » Śro wrz 05, 2012 18:16 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

Zapraszam :ok:

Dziś wyszły przesyłki do magicmada oraz KAsia Amy :)
po_prostu_kaska

Post » Czw wrz 06, 2012 11:36 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

Od dziś kolejne przesyłki w drodze, dla yossariana i Pietrucha :D
po_prostu_kaska

Post » Czw wrz 06, 2012 14:05 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

Poproszę jedyneczkę :)

EwaKa

Od: Pt cze 22, 2012 12:15

Post » Czw wrz 06, 2012 14:16 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

EwaKa pisze:Poproszę jedyneczkę :)

Cudnie. Dziękuję :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Czw wrz 06, 2012 18:47 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

zapraszam :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pt wrz 07, 2012 18:54 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

a 28 jaka ma pojemnosc?
7ksiezyc

Post » Pt wrz 07, 2012 21:06 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

7ksiezyc pisze:a 28 jaka ma pojemnosc?

30 ml. Już uzupełniłam w opisie :)
po_prostu_kaska

Post » Nie wrz 09, 2012 11:57 Re: Ciuszki, dużo ciuszków, wszędzie ciuchy :))) na tymczasy

jaka jest długość nr 9? :)

arwennna

Od: Pon lip 21, 2008 14:32

[poprzednia][następna]