Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 05, 2012 19:18 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Po dzisiejszych zdjęciach zakochałam się w Poli .Kot idealny(dla mnie)spokojny,zrównoważony,przytulasty i piękny :1luvu:
Florek odwalił harcor.Mnie ugryzł w palec ,a Hidi pogryzł dotkliwie.Tak spanikował na dworze że musiałam go na smyczy poddusić,a Marta wepchnęła go siłą do kontenera.Ta bida jest tak spięta i przerażona sytuacją na kociarni że po prostu pomimo tego co zrobiła strasznie jest mi go szkoda:(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro wrz 05, 2012 19:20 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

hidi pisze:
aange pisze:
herzpl pisze:sluchajcie ja wiem ze 10 zl to niby nie duzo ale dla mnie to sporo zwlaszcza teraz kiedy mokre razy dwa potrzebuje nie dam rady co miesiac placic we wrzesniu choc jeszcze nie mam kasy wiem ze mi zostanie na zycie 207 zl.a co do zwirku to on sika ladnie do naszego i kupe tez potem trzeba zamiatac podloge bo polowa zostaje za kuweta :roll:
na kociarni doznalam szoku remont i zakocenie 8O

składki ustatliliśmy, bo gdy pojawiło sie 0 na koncie i topniały zapasy mokrego żarcia trzeba było działać żeby do takiej sytuacji nie dopuścić, ale wszyscy rozumiemy, że dla niektórych każdy grosz się liczy i zamiast dawania pieniędzy pomaga nam a raczej kotom w inny sposób więc nie masz się czym przejmować

herz, nie kazdy może płacić składki.. z różnych powodów. jeśli ktoś mi da znać, że nie może to jak najbardziej ok. więc luz :ok: masz Gutka na tymczasie a to więcej warte od składek :1luvu:

dziekuje kochani :1luvu:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro wrz 05, 2012 19:28 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

jeszcze a propos składek- to jeśli mam być odpowiedzialna za składki i skarbonka chcialabym uniknąć bałaganu- proszę o wpłacanie składek do mnie albo zostawienie kasy na kociarni w skarbonce z podpisem, że na składke. mam listę i nie chcę, żeby mi cos umknęło, a jak kasa będzie szła w różne miejsca ciężko będzie mi nad tym zapanować :roll:

w skarbonce zostało 100 złotych na szczepienia. mam pomysł, żeby w skarbonce zawsze były jakies peniądze (myślałam o 50, no może 100 złotych, choc 100 to sporo) na awaryjna wizyte u weta np.
nie każdy zawsze ma żeby założyć ze swoich.

Basia, prześlę Ci rozliczenie ze składek plus skarbonki etc, żebyś uzupełniła na 1wszej stronie.

aaa. dzięki Dagze i Basi mam teraz dwa telefony do mojego jednego numeru w play :D dzieki dziewczyny :1luvu: :ryk: jak ktoś ma playa, to moge podac na priva numer- bedzie taniej ;) ten z ogloszen to plusowy.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro wrz 05, 2012 20:17 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ilek vel Alex ;)

Obrazek

Obrazek

hidi

Post » Śro wrz 05, 2012 20:24 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Super :ok: .Ilek w nowym domu czuje się dobrze ,tak więc jutro napiszę do Pani i odbiorę od niej kontenerek.Taka wizyta poadopcyjna połączona z odbiorem kontenerka :wink:
Ostatnio edytowano Śro wrz 05, 2012 20:37 przez mar_tika, łącznie edytowano 1 raz

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro wrz 05, 2012 20:28 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Iluś cudny :1luvu: I love you ! :D hahaha
Słuchajcie jest konkurs na rudzielce, trikolorki i szylkretki. Ma ktoś ochotę zgłosić Paris, Yoko lub Józię? Myślę, że ich opiekunowie mają pierwszeństwo: viewtopic.php?f=20&t=145808
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Śro wrz 05, 2012 20:30 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

LadyStardust pisze:Słuchajcie jest konkurs na rudzielce, trikolorki i szylkretki. Ma ktoś ochotę zgłosić Paris, Yoko lub Józię? Myślę, że ich opiekunowie mają pierwszeństwo: viewtopic.php?f=20&t=145808

O, a biało-rude się łapią? :)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro wrz 05, 2012 20:32 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:Po dzisiejszych zdjęciach zakochałam się w Poli .Kot idealny(dla mnie)spokojny,zrównoważony,przytulasty i piękny :1luvu:
Florek odwalił harcor.Mnie ugryzł w palec ,a Hidi pogryzł dotkliwie.Tak spanikował na dworze że musiałam go na smyczy poddusić,a Marta wepchnęła go siłą do kontenera.Ta bida jest tak spięta i przerażona sytuacją na kociarni że po prostu pomimo tego co zrobiła strasznie jest mi go szkoda:(

Zgadzam się co do Poli, ma cudowny charakter :1luvu:

Co do Florka to ja zauważyłam pewną poprawę w jego zachowaniu w porównaniu z zeszłym tygodniem. Wydawał się mniej zestresowany. Ale to może było tylko chwilowe ożywienie przed jedzeniem. Trzeba szybko mu znaleźć domek :|
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Śro wrz 05, 2012 20:36 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

hidi pisze:Ilek vel Alex ;)

Obrazek

Ilek wygląda jakby na wakacjach był 8) Takiemu to dobrze :D
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Śro wrz 05, 2012 20:40 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

sama slodycz!
a moj rudzielec moglby czy tylko te kociarniane? oczywiscie gdyby jakims cudem cos zdobyl daje na kociarnie

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro wrz 05, 2012 20:43 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kasia89 pisze:

Obrazek

Ilek wygląda jakby na wakacjach był 8) Takiemu to dobrze :D

Kasia, to samo pomyślałam :)

Co do konkursu - koniecznie Bzysię Rzeszowiankę trzeba też zgłosić, ale na pewno Paris, ona musi szybko znaleźć dom. Chociaż Hrabina Yoko... Eh no wszyscy potrzebują domu jakby się zastanowić...

Bercik, Princeska - Nyan, czy nie?
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro wrz 05, 2012 20:52 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

wiiwii pisze:Kasia, to samo pomyślałam :)

Co do konkursu - koniecznie Bzysię Rzeszowiankę trzeba też zgłosić, ale na pewno Paris, ona musi szybko znaleźć dom. Chociaż Hrabina Yoko... Eh no wszyscy potrzebują domu jakby się zastanowić...

Princeska idzie po niedzieli- z kilku wzgledow z nowa Duza małej ;) ustalilysmy, ze to bedzie najlepszy termin.

hidi

Post » Śro wrz 05, 2012 20:56 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

No to kto kogo do konkursu zgłasza? Zdecydować się kochani :mrgreen: Nie wiem czy Bzysia ma fajne fotki, może by Basia dała radę kilka jeszcze strzelić? Paris ma piękne zdjęcia... Tylko od razu wołam, że się płaci od zdjęcia 5zł do organizatorów - jedno zdjęcie też może być oczywiście. A cele szczytne oczywiście :kotek: Wszystko można w wątku przeczytać.
Axa kurczę nie wiem czy się łapią, ale by można spytać, właśnie widzę go na fb, jaki śliczny białasek :1luvu:
Z tego co widzę herzpl to wszystkie kociaski można zgłosić, nie tylko z kociarni. Ja zgłoszę moją kitkę, to tri
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Śro wrz 05, 2012 21:51 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

wiiwii pisze:.....

O takkk!!!!!
Koniecznie Bzynię. Nie martwcie się foty będą, do kiedy?
Może Kita zostanie jej matką chrzestną :mrgreen:

Paris też proszę, mój mały króliczek tłuściutki aż miło :)
Bardzo ja polubili tutaj w Krakowie :kotek:
MIKUŚ

Post » Śro wrz 05, 2012 22:08 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Obrazek

oooooooo, kotecek sie "urlopuje" :mrgreen:
"...jestesmy na wczasach..."... :ryk: :ok: :wink:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]