Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lila84 pisze:a jaki to koszt/na ile L/KG? i na ile Ci starcza?
ManfredkotTusi pisze:Lila84 pisze:a jaki to koszt/na ile L/KG? i na ile Ci starcza?
Ja teraz zamówiłam internetowo 20l / 9 kg (49,80zł), zawsze kupowałam w zoologicznych w okolicy ale małe pojemności i drożej.
Na ile wystarczy zobaczymy bo mam tym razem datę zakupu (w mailu) to będzie łatwo sprawdzić.
Nie pamietam dokładnie na ile mi wystarczały te małe opakowania. Na 2 koty na około miesiąc. Ale nie jestem w stanie precyzyjnie okreslić bo nie zwracałam na to aż takiej uwagi. Nie miałam wrażenia że nic nie robie tylko na okrągło kupuje żwirek
![]()
Kup na próbę małą torbę i sama zobaczysz.
Lilka Mrau pisze:ManfredkotTusi pisze:Lila84 pisze:a jaki to koszt/na ile L/KG? i na ile Ci starcza?
Ja teraz zamówiłam internetowo 20l / 9 kg (49,80zł), zawsze kupowałam w zoologicznych w okolicy ale małe pojemności i drożej.
Na ile wystarczy zobaczymy bo mam tym razem datę zakupu (w mailu) to będzie łatwo sprawdzić.
Nie pamietam dokładnie na ile mi wystarczały te małe opakowania. Na 2 koty na około miesiąc. Ale nie jestem w stanie precyzyjnie okreslić bo nie zwracałam na to aż takiej uwagi. Nie miałam wrażenia że nic nie robie tylko na okrągło kupuje żwirek
![]()
Ja na allegro zamowilam 40l za 79 zł , przesyłka gratis i na dodatek zabawka dla kociaka w prezencie:))
JEstem bardzo zadowolona , nie smierdzi no i mozna wywalic do wc, a to duzy plus
Lila84 pisze:Lilka Mrau pisze:ManfredkotTusi pisze:Lila84 pisze:a jaki to koszt/na ile L/KG? i na ile Ci starcza?
![]()
Ja na allegro zamowilam 40l za 79 zł , przesyłka gratis i na dodatek zabawka dla kociaka w prezencie:))
JEstem bardzo zadowolona , nie smierdzi no i mozna wywalic do wc, a to duzy plus
a na ile Tobie to starcza i jaki to sklep na allegro? dziekuje za odpowiedzi
Lilka Mrau pisze:Lila84 pisze:Lilka Mrau pisze:ManfredkotTusi pisze:Lila84 pisze:a jaki to koszt/na ile L/KG? i na ile Ci starcza?
![]()
a na ile Tobie to starcza i jaki to sklep na allegro? dziekuje za odpowiedzi
Tu jest ten sklep
http://allegro.pl/cat-s-cats-best-eko-e ... 53677.html
niestety nie umiem powiedziec na ile Cats best starcza bo w sumie pierwszy raz zamowilam a jeszcze go mam , moj maz uzywal go do fretki i mowil ze byl bardzo wydajny ,nie smierdzialo itp ,I jak narazie sprawdza sie , ale hiltony czy benki to 5 l na około tydzien .
Lila84 pisze:heh, jesteście kochane...
Lila84 pisze:tak, jest sliczna, obie są ale Basi niebieskie oczka - takie nietypowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 24 gości