Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 05, 2012 7:06 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Wpłaciłam składkę. W okolicach 10-go poślę coś tam jeszcze, bo na razie na koncie reszteczki. Uzupełniam ogłoszenia malców (podaję numer Martiki i Hidi).
Wciąż nie mam info o Aszce. Dziś przemogę wkurz na Vanderherringa i zadzwonię do niego, bo widzę że maile ignoruje.

Mikuś, przykro mi z powodu Toli :(

Herz, Ty masz żwirek w domu ekologiczny z wiórów, czy tak? Myślę, że Gutek może go nie lubić, przecież na kociarni ciągle był benitonitowy (czy jak tam się on nazywa). To może dodatkowo go stresować (poza przystojnym rezydentem i jego zapachem moczu, który trzeba zniszczyć zapodając swój własny).

Proszę przekazać Pafnucemu, że ciocia się cieszy że Paf daje radę i mocno całuje :1luvu: I że ma być dalej taki dzielny.
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro wrz 05, 2012 8:17 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ewa dobrze prawisz z tym żwirem. Marta spróbuj faktycznie. Przecież gro kotów ma z tym problem by się przemóc do drewnianego lub silikonowego :lol:

Wiiwii musimy sie zdzwonić co do bazarków. :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro wrz 05, 2012 8:20 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

A jeszcze pardon, zapytam - co z Bertem? Miała być adopcja wczoraj też, nie?

Nyan, czy nie?
Mikuś, widzę żeś się z łoża podniosła, to zadzwonię teraz
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro wrz 05, 2012 8:37 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

nyan Bercik dzisiaj :mrgreen: aange... w sumie 3/4 to nie problem, przy drukowaniu można ustawić wielkość. Jakby literki się robiły za małe przy drukowaniu to dajcie znać.
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Śro wrz 05, 2012 8:48 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:10.09 /pon/ ........ ...........
11.09 /wt/ ......... ...........
12.09 /śr/ ......... SYLWIA
13.09 /czw/ ......... HIDI
14.09 /pt/ ............ ..........
15.09 /sob/ .......... ............
16.09 /ndz/ EVIK 75 LadyStardust

Ja proszę poniedziałek wieczór
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Śro wrz 05, 2012 8:49 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Bardzo bym prosiła o podanie Pafnucemu temu czarnemu kociakowi z kenela immunodolu i probiotyku jemu i całej reszcie ekipy maluchów.
MIKUŚ

Post » Śro wrz 05, 2012 8:50 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

10.09 /pon/ ........ Kasia89
15.09 /sob/ .......... ............
MIKUŚ

Post » Śro wrz 05, 2012 9:18 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

ilka;) pisze:Sobotę rano poproszę na dyżur.

Się umnęło ci Mikuś :mrgreen:

LadyStardust

Post » Śro wrz 05, 2012 9:37 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Rozliczyłam się na pierwszej stronie.
Ktoś musi być odpowiedzialny za skarbonkę. Hidi?
Ty pilnujesz składek i je rozliczasz na co zostały wydane, pod koniec miesiąca mi piszesz jaki jest stan. Ok?

Skarbonki też trzeba pilnować nie chciałabym by było zbyt dużo osób zajmujących się finansami bo jak sami dobrze wiecie "gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść"......Dlatego zapytuję HIDI, bo skoro już tak wyszło ze składkami to może byś skarbonke też przejęła?
Wiem że jest 100 zł od angee i 20 zł "od koleżanki kolegi" - potrzebuję by ktoś to monitorował i pisał na co kasa poszła. :wink:
MIKUŚ

Post » Śro wrz 05, 2012 9:38 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

LadyStardust pisze:
ilka;) pisze:Sobotę rano poproszę na dyżur.

Się umnęło ci Mikuś :mrgreen:

Dziękuję

10.09 /pon/ ........ Kasia89
15.09 /sob/ Ilka ............
MIKUŚ

Post » Śro wrz 05, 2012 13:06 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

sluchajcie ja wiem ze 10 zl to niby nie duzo ale dla mnie to sporo zwlaszcza teraz kiedy mokre razy dwa potrzebuje nie dam rady co miesiac placic we wrzesniu choc jeszcze nie mam kasy wiem ze mi zostanie na zycie 207 zl.a co do zwirku to on sika ladnie do naszego i kupe tez potem trzeba zamiatac podloge bo polowa zostaje za kuweta :roll:
na kociarni doznalam szoku remont i zakocenie 8O

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro wrz 05, 2012 16:10 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

ilka;) pisze:A i ja robiłam ogłoszenia Aszce, ale zrobiłam ze 30 i ...tak jakoś zapomniałam... :oops: przepraszam... Może faktycznie lepiej, żeby robiła je aange.

Ja też zrobiłam tylko część ogłoszeń dla Izi, nie wyrabiam się z czasem... Będę wdzięczna, jesli ktoś zrobi jeszcze dla niej. Natomiast do skarbonki się chętnie dorzucę.

wanda164

Od: Czw kwi 02, 2009 9:49

Post » Śro wrz 05, 2012 16:47 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kochani pierwszy mój bazarek :oops:
viewtopic.php?f=20&t=145839

LadyStardust

Post » Śro wrz 05, 2012 17:43 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:sluchajcie ja wiem ze 10 zl to niby nie duzo ale dla mnie to sporo zwlaszcza teraz kiedy mokre razy dwa potrzebuje nie dam rady co miesiac placic we wrzesniu choc jeszcze nie mam kasy wiem ze mi zostanie na zycie 207 zl.a co do zwirku to on sika ladnie do naszego i kupe tez potem trzeba zamiatac podloge bo polowa zostaje za kuweta :roll:

składki ustatliliśmy, bo gdy pojawiło sie 0 na koncie i topniały zapasy mokrego żarcia trzeba było działać żeby do takiej sytuacji nie dopuścić, ale wszyscy rozumiemy, że dla niektórych każdy grosz się liczy i zamiast dawania pieniędzy pomaga nam a raczej kotom w inny sposób więc nie masz się czym przejmować

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Śro wrz 05, 2012 19:16 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

aange pisze:
herzpl pisze:sluchajcie ja wiem ze 10 zl to niby nie duzo ale dla mnie to sporo zwlaszcza teraz kiedy mokre razy dwa potrzebuje nie dam rady co miesiac placic we wrzesniu choc jeszcze nie mam kasy wiem ze mi zostanie na zycie 207 zl.a co do zwirku to on sika ladnie do naszego i kupe tez potem trzeba zamiatac podloge bo polowa zostaje za kuweta :roll:

składki ustatliliśmy, bo gdy pojawiło sie 0 na koncie i topniały zapasy mokrego żarcia trzeba było działać żeby do takiej sytuacji nie dopuścić, ale wszyscy rozumiemy, że dla niektórych każdy grosz się liczy i zamiast dawania pieniędzy pomaga nam a raczej kotom w inny sposób więc nie masz się czym przejmować

herz, nie kazdy może płacić składki.. z różnych powodów. jeśli ktoś mi da znać, że nie może to jak najbardziej ok. więc luz :ok: masz Gutka na tymczasie a to więcej warte od składek :1luvu:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

[poprzednia][następna]