Ośrodek KOTERIA. Jesteśmy na wystawie kotów na Bielanach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 26, 2012 23:22 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

Aleksandra59 pisze:
AnielkaG pisze: (...)
w Warszawie BYŁY lecznice leczące/kastrujące koty wolnozyjace z terenu miasta Warszawy, ale JEST koniec sierpnia i podobnie jak w Koterii pieniądze się skończyły. Lecznica na Książęcej ostatni raz miała umowę z gminą Śródmieście bodaj 2 lata temu. Jedyną gminą która jeszcze ma pieniądze na tzw. talony jest Śródmieście, lecznica Dzika 4 a.

To może autorka postu się zdecyduje - czy są pieniądze na bezpłatne sterylki czy też ich nie ma :?:

Bo z tego co wiem to oprócz Śródmieścia są również pieniądze na bezpłatne sterylki na Ursynowie.

i na Pradze Południe - stan na zeszły tydzień.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro sie 29, 2012 10:22 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

EDIT: zostałam poproszona przez założycielkę wątku o usunięcie apelu.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob wrz 01, 2012 13:11 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

Zapraszam do kupowania kocich koszulek http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... ng=koteria

Obrazek

Obrazek

Cały dochód zasili działalność Ośrodka Koteria http://www.koteria.org.pl

Modelem jest Arbuz, kocurek, który kiedyś był w Koterii, a teraz rezyduje u autorki tych pięknych grafik :D

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob wrz 01, 2012 14:45 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

Piękne i bardzo oryginalne :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie wrz 02, 2012 23:47 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

Bazyliszkowa pisze:Piękne i bardzo oryginalne :ok:

Zgadzam się. Kupiłam dla siebie i przyjaciółki, choć nie lubię Allegro. Brakuje mi tylko modeli unisex tudzież męskich - mojemu TŻ wzory też bardzo się podobają :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie wrz 02, 2012 23:58 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

Męskie koszulki też są - będą w sprzedaży.

Jana

Post » Pon wrz 03, 2012 0:10 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

Jana pisze:Męskie koszulki też są - będą w sprzedaży.

Super, czekamy :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon wrz 03, 2012 14:54 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

No to ja mam focha :evil: Na jakie cycki te damskie koszulki, jak największa ma 92 cm w biuście?
rozmiar XL (szer. ok. 46 cm)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon wrz 03, 2012 15:03 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

Mogę tylko napisać, że męskie szare, które mają być, to największe będą naprawdę duże, bo nie są na mnie obcisłe (mam, zdaje się, prototypy). :wink:
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto wrz 04, 2012 9:58 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

Ale ja nie chcę męskiego fasonu :P I nie lubię szarego koloru :P
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Wto wrz 04, 2012 10:08 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

joshua_ada pisze:No to ja mam focha :evil: Na jakie cycki te damskie koszulki, jak największa ma 92 cm w biuście?
rozmiar XL (szer. ok. 46 cm)

na małe? :mrgreen: :lol:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto wrz 04, 2012 10:16 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

:mrgreen:

Może będą na pikniku, to przymierzę taką XL, może się chociaż tam porządnie rozciuga :lol:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto wrz 04, 2012 10:26 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

joshua_ada pisze:Może będą na pikniku, to przymierzę taką XL, może się chociaż tam porządnie rozciuga :lol:

a kiedy bedzie piknik?

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto wrz 04, 2012 10:37 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

Beata pisze:
joshua_ada pisze:Może będą na pikniku, to przymierzę taką XL, może się chociaż tam porządnie rozciuga :lol:

a kiedy bedzie piknik?

W ten weekend będzie wystawa w Gromadzie. Myślę, że Jana dziś już napisze o imprezie więcej.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto wrz 04, 2012 20:04 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA. Kryzys finansowy

Koteria będzie miała (już tradycyjnie :wink: ) stoisko na wystawie kotów rasowych viewtopic.php?f=10&t=142886

Zapraszamy więc w weekend 8 i 9 września do hotelu Gromada. Zapewniam, że warto nas odwiedzić! Będą koszulki, gadżety kocie, koterki, biżuty. Będą też Koteryjne wetki, Iwona Kłucińska-Petschl (w sobotę ok. 11.00 - 13.00) i Izabela Piórkowska (w sobotę od ok. 13.00).

Jana

[poprzednia][następna]