Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
lrafal pisze:NFO - 37
Ananke pisze:W sobotę 8 września na wystawie Jedynki po ocenach a przed BIS odbędzie ...
I Wystawa Specjalistyczna kotów Norweskich Leśnych, której organizatorem jest Cat Club NFO Klub Kota Norweskiego Leśnego.
3. Koty w trakcie trwania Wystawy Specjalistycznej NFO prezentowane są przez stewardów.
:
malgosia_07 pisze:Ananke pisze:W sobotę 8 września na wystawie Jedynki po ocenach a przed BIS odbędzie ...
I Wystawa Specjalistyczna kotów Norweskich Leśnych, której organizatorem jest Cat Club NFO Klub Kota Norweskiego Leśnego.
3. Koty w trakcie trwania Wystawy Specjalistycznej NFO prezentowane są przez stewardów.
:
Mam pytanie do tego punktu.
Czy stewardzi którzy sami maja nfo, i w tym dniu ich koty sa uczestnikami wystawy specjalistycznej, bede prezentowali nfo innych wystawców?
Ananke pisze:malgosia_07 pisze:Ananke pisze:W sobotę 8 września na wystawie Jedynki po ocenach a przed BIS odbędzie ...
:
Mam pytanie do tego punktu.
Czy stewardzi którzy sami maja nfo, i w tym dniu ich koty sa uczestnikami wystawy specjalistycznej, bede prezentowali nfo innych wystawców?
Nie sadzę aby to był problem, jest tylu stewardów że napewno wszystko będzie OK.
CZANKRA pisze: Selkrik Rex , singapurski , Seszelski i nabardziiej Szkocki Fold. Te rasy nie uznane sa przez FIFE wiec na wystawach tej organizacji ich nie ma ew tylko jako goscie wystawy i to sporadycznie. Czy i na wystawie WCF beda to tez inna sprawa, ale mozesz sprawdzic.
gumis pisze: mnie interesują to Neva Masquarade, Turecki Van, somalijski, ejloński, Bengalski, Birmański,Burmański,Selkrik Rex , singapurski , Seszelski i nabardziiej Szkocki Fold ,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości