Przeglądnę sobie ofertę sklepu może i mnie coś wpadnie do koszyka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewan pisze:Broszeczko na śliwki idzie piana z białek i dlatego powinny być skórkami do góry bo na miąższu się piana "rozjedzie" bo puszczą sok. Ja przy śliwkach posypuję dolną warstwę surowego ciasta bułką tartą.
Przeglądnę sobie ofertę sklepu może i mnie coś wpadnie do koszyka
morelowa pisze:Nie piekę bo nie ma kto - poza mną - jeść. Choć może na takie kruche sie skuszę z raz....
![]()
Ale margaryny nie używam do niczego i nigdy
![]()
Broszka, tak zrobię z tą przesyłką i na pw podam Ci - z wyprzedzeniem - co bym chciała. A Ty się , kurcze, na prawdę oszczędzaj... w miarę możliwości
morelowa pisze:A ja sie zastanowię nad kardamonem, którego używam na codzień, ale nie wiem czy nie wychodzi mi kupowany na wrocławskich Praczach taniej
morelowa pisze:Felin - a taka cebula to nie jest 'gryząca' ?
Broszka pisze:Rozmawiałam z wetem przez tel. Mówi że jeśli będzie musiał ponownie otwierać to będzie ciężko bo kolejnej narkozy seniorka nie przeżyje![]()
Na razie więc odłożyłam wizytę, poczekam jeszcze dzień lub dwa, może zacznie się goić?
felin, dzięki za radę z cebulą, może wypróbuję ale nie na seniorce - jej skóra jest alergiczna i tak dziwnie nadwrażliwa że nie wiem jak zareaguje i boję się pogorszyć sprawę![]()
Wet radzi odstawić wszystko i przemywać tylko octeniseptem bo możliwe że na któreś z tych środków jest uczulona. A co jeśli to uczulenie na szwy?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 222 gości