Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:wetka ja ocenia na połowę kwietnia - chcesz? domu szuka
Nioo. Lilka, miałabyś różnorodność!
Lila84 pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:wetka ja ocenia na połowę kwietnia - chcesz? domu szuka
o niee nie nie nie !!! 5 dzieci mi starcza, I tak czuje się przy nich wyeksploatowana że hej
Caragh pisze:Karolek, wątek Kretek Ci się z Twoim osobistym pomylił![]()
![]()
![]()
Wyga pisze:kalair pisze:Wyga pisze:To wszystko z braku zajęć
Ależ Kochana, kłótnia też zajęcie! Bardzo twórcze, wyrabia mięśnie!
Tak sobie tłumacz![]()
Lila84 pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:wetka ja ocenia na połowę kwietnia - chcesz? domu szuka
o niee nie nie nie !!! 5 dzieci mi starcza, I tak czuje się przy nich wyeksploatowana że hej
cytryna pisze:Lila84 pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:wetka ja ocenia na połowę kwietnia - chcesz? domu szuka
![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:Caragh pisze:Karolek, wątek Kretek Ci się z Twoim osobistym pomylił![]()
![]()
![]()
a wyobraź sobie, że nie pomylił
kalair pisze:W sensie że co?![]()
kalair pisze:Lila84 pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:wetka ja ocenia na połowę kwietnia - chcesz? domu szuka
5-CIORO???TŻ też zaliczasz?
Caragh pisze:kalair pisze:W sensie że co?![]()
Że ja chce w kreciowym wącie oglądać KRECIE, a nie inne koty![]()
![]()
![]()
A tu kretek ani widu ani słychu![]()
Lila84 pisze:kalair pisze:Lila84 pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:wetka ja ocenia na połowę kwietnia - chcesz? domu szuka
5-CIORO???TŻ też zaliczasz?
yhy, zaliczam bo to to jak dziecko, też usługiwać trzeba wrrr
Użytkownicy przeglądający ten dział: marivel i 42 gości