Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:A Prozac jest już wycofany ze sprzedaży, ciekawe gdzie przydeelowałaś
Mruczeńka1981 pisze:To masz już 4 koty?
AniaWrocław pisze:Pomożecie???
Mruczeńka1981 pisze:Gibutku a co to za Ziutowski?
Ania masz wyniki?
AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Gibutku a co to za Ziutowski?
Ania masz wyniki?
Wyników jeszcze nie ma, dam znać, jak tylko będą.
Trzymajcie kciuki plis za to i za moją koteczkę, nie wróciła od rana
Gibutkowa pisze:Mruczeńka1981 pisze:A Prozac jest już wycofany ze sprzedaży, ciekawe gdzie przydeelowałaś
"Prozac" że substancja czynna. To się "Prozac" nie nazywało.
Jak to gdzie przydealowałam - od takiego jednego co to najlepiej dealujeZnasz go
A jaki miałyśmy z Eweliną ubaw jak doktorek pełzał pod szafkami polując na Ziutka który spierdylił jak szczała z transporterka i biegał po gabinecie.
AniaWrocław pisze:Jak ja nienawidzę tego pieprzonego Wrocławia i chamów w samochodach! Przesiadło się toto z malucha do lepszej fury i ile fabryka dała ! Pewnie jakiś sk... potrącił i leży gdzieś biedactwo... Idę dalej szukać
Mruczeńka1981 pisze:Gibutkowa pisze:Mruczeńka1981 pisze:A Prozac jest już wycofany ze sprzedaży, ciekawe gdzie przydeelowałaś
"Prozac" że substancja czynna. To się "Prozac" nie nazywało.
Jak to gdzie przydealowałam - od takiego jednego co to najlepiej dealujeZnasz go
A jaki miałyśmy z Eweliną ubaw jak doktorek pełzał pod szafkami polując na Ziutka który spierdylił jak szczała z transporterka i biegał po gabinecie.
hihihi a który doktorek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1211 gości