Karolek(ona) pisze:wetka ja ocenia na połowę kwietnia - chcesz? domu szuka
Nioo. Lilka, miałabyś różnorodność!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:wetka ja ocenia na połowę kwietnia - chcesz? domu szuka
MonikaMroz pisze:Karolek(ona) pisze:poza tym nie pisałam do Ciebie tego
To juz milczę
MonikaMroz pisze:Karolek(ona) pisze:poza tym nie pisałam do Ciebie tego
To juz milczę
Karolek(ona) pisze:MonikaMroz pisze:Karolek(ona) pisze:poza tym nie pisałam do Ciebie tego
To juz milczę
bo wyłapujesz tylko jedno zdania i robisz ze mnie marudę, a nie wiesz o co chodzi
Bożena akurat jak jest na forum to juz nauczyła że codziennie wchodzi, więc jak zapomni to trzeba starszej pani przypomnieć
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:MonikaMroz pisze:Karolek(ona) pisze:poza tym nie pisałam do Ciebie tego
To juz milczę
bo wyłapujesz tylko jedno zdania i robisz ze mnie marudę, a nie wiesz o co chodzi
Bożena akurat jak jest na forum to juz nauczyła że codziennie wchodzi, więc jak zapomni to trzeba starszej pani przypomnieć
Oszty gadzino w ząbek szarpana!![]()
![]()
Wyga pisze:Co tam u Krecisk? Udało Ci się wreszcie dopracować plan zajęć tak aby był odpowiednio interesujący? Czy nadal bunt w szeregach?
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:MonikaMroz pisze:Karolek(ona) pisze:poza tym nie pisałam do Ciebie tego
To juz milczę
Oszty gadzino w ząbek szarpana!![]()
![]()
![]()
kalair pisze:No Kochana, nie wiesz, komu się narażasz!![]()
![]()
kalair pisze:Wyga pisze:Co tam u Krecisk? Udało Ci się wreszcie dopracować plan zajęć tak aby był odpowiednio interesujący? Czy nadal bunt w szeregach?
No wiesz co! Obciążasz mnie jakimiś planami zajęć!![]()
![]()
Phy! Kretki se same mają organizować! o!
A w ogóle się raczyły pokłócić. Z pyskowaniem. I łapoczynami rzecz jasna.
Wyga pisze:kalair pisze:Wyga pisze:Co tam u Krecisk? Udało Ci się wreszcie dopracować plan zajęć tak aby był odpowiednio interesujący? Czy nadal bunt w szeregach?
No wiesz co! Obciążasz mnie jakimiś planami zajęć!![]()
![]()
Phy! Kretki se same mają organizować! o!
A w ogóle się raczyły pokłócić. Z pyskowaniem. I łapoczynami rzecz jasna.
To wszystko z braku zajęć
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:No Kochana, nie wiesz, komu się narażasz!![]()
![]()
![]()
![]()
Oberwać chcesz?
kalair pisze:Wyga pisze:To wszystko z braku zajęć
Ależ Kochana, kłótnia też zajęcie! Bardzo twórcze, wyrabia mięśnie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 25 gości