Maciuś - JEST OFERTA DT, WIELKA PROŚBA O ZŁAPANIE MACIUSIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 04, 2012 9:35 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

darialekarzyk pisze:Maciuś jest na Nagórkach namierzyliśmy go dzisiaj, próbowaliśmy przekonać jedzeniem ale uciekł od nas niestety, jest nadzieja :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto wrz 04, 2012 9:36 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Maciek daj się złapać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Wto wrz 04, 2012 9:37 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

darialekarzyk pisze:Maciuś jest na Nagórkach namierzyliśmy go dzisiaj, próbowaliśmy przekonać jedzeniem ale uciekł od nas niestety, jest nadzieja :)

Daria napisz gdzie go widzieliście, jutro będę w Olsztynie, to pokręcę się w okolicy. Napisz czy masz jeszcze ogłoszenie.
joanna3113

Post » Wto wrz 04, 2012 10:06 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Nagórki, Barcza, takie duże schody tam są jak się idzie od ulicy głownej od strony carrefour, nie pamiętam nr ale to blok nastepny za 11, właśnie ogłoszenia nam się powoli kończą.

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Wto wrz 04, 2012 10:25 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

O kurcze , Daria jakie plany?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto wrz 04, 2012 12:14 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Jestem i trzymam :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto wrz 04, 2012 13:24 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

:ok: :ok: za złapanie Maciusia :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro wrz 05, 2012 17:59 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Byłam na ulicy Barcza trochę połaziłam i niestety na osiedlu było tylko jedno ogłoszenie, przy zejściu jedno i jedno przy ulicy, ja ich specjalnie szukałam, małe szanse jeżeli ktoś akurat tamtędy nie idzie żeby zobaczył ogłoszenie. Przy nr 11 zobaczyłam kota na początku myślałam że to Maciuś, ale niestety nie miał dużo ciemnego koloru na głowie, jak zakiciałam to przybiegł, dałam mu dwie saszetki był bardzo głodny, jeżeli ktoś tam mieszka to bardzo proszę zwróćcie na niego uwagę i dajcie jeść.
Daria ogłoszenia musicie wieszać na klatkach, wrzucać do skrzynek, wieszać przy przejściach dla pieszych. Wyślę ci większą ilość, pamiętaj noce sa coraz chłodniejsze.
joanna3113

Post » Śro wrz 05, 2012 20:23 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

To czekamy na ogłoszenia, wieszamy na klatkach, ale własnie wiecznie ktoś je zrywa, z drzew i latarni tak nie zrywają, niestety dzisiaj nie udało nam się go spotkać.

darialekarzyk

Post » Sob wrz 08, 2012 5:52 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Wczoraj kolo godziny 23 zadzwoniła do nas Pani że spotkała Maciusia i próbuje go złapać na jedzenie, poszliśmy w to miejsce, i również zachęcaliśmy go żeby podszedł do nas zachęcony jedzeniem niestety nie udało się, w ogóle nie interesował się jedzeniem i chował się w krzakach aż w końcu uciekł :(

darialekarzyk

Post » Sob wrz 08, 2012 5:52 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Wczoraj kolo godziny 23 zadzwoniła do nas Pani że spotkała Maciusia i próbuje go złapać na jedzenie, poszliśmy w to miejsce, i również zachęcaliśmy go żeby podszedł do nas zachęcony jedzeniem niestety nie udało się, w ogóle nie interesował się jedzeniem i chował się w krzakach aż w końcu uciekł :(

darialekarzyk

Post » Sob wrz 08, 2012 6:36 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

To już jakiś sukces :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob wrz 08, 2012 14:54 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

daria skoro o 23 był widziany to o 5 rano trzeba było iść z jedzonkiem i klateczką czy transporterkiem z prawdziwego zdarzenia i kota łapać jedzonko powinno być podawane ciągle w tym samym miejscu on krąży w okół miejsca w którym zgubił się Koty najbardziej są widoczne od 18 i 5 rano wówczas wychodzą do stałych miejsc karmienia Rano to nawet biegną do stołówek o tej porze wychodzę z psem i takie zachowania obserwuję .prawdopodobnie nocuje pod jakimś krzaczkiem skoro o 23 jeszcze chodzi MACIEK pomyśl idzie zima czas najwyższy mieć ciepły kąt

jagoda48

Od: Czw lip 01, 2010 21:23

Post » Sob wrz 08, 2012 20:43 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Właśnie cały czas tak robię, ale niestety jestem ze wszystkim całkiem sama i sama to nawet ogłoszeń nie ogarnę po dużym terenie :( a Maciek ciągle ucieka jak jest bardzo blisko złapania :(

darialekarzyk

Post » Sob wrz 08, 2012 22:39 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

darialekarzyk pisze:Właśnie cały czas tak robię, ale niestety jestem ze wszystkim całkiem sama i sama to nawet ogłoszeń nie ogarnę po dużym terenie :( a Maciek ciągle ucieka jak jest bardzo blisko złapania :(

Daria ty jesteś sama 8O a z kim jest Maciuś, co ty byś zrobiła w jego sytuacji, sam, samiutki, w obcym miejscu, poprosiłaś dziewczyny z Olsztyna o pomoc.
Daria jeżeli kiedykolwiek będziesz w takiej sytuacji jak Maciuś i Wenus, to możesz liczyć na moje wsparcie.
joanna3113

[poprzednia][następna]