Łezko, kochanie, zaklinam los jak umiem abyś znalazła dobry dom i kochającego człowieka. I wierzę, że ktoś taki się znajdzie, że Twoja niedola prędko się skończy i że będziesz szczęśliwym, kochanym i zaopiekowanym kotkiem.
Jestes naprawde piekną koteczką.
Rysiu czy możesz napisać trochę więcej o niej? jak dogaduje się z innymi kotami, jaki ma charakter, czy garnie się do człowieka czy raczej siedzi sobie gdzieś z boku.. myślę, że im więcej informacji tym większe szanse, chciałabym jak najwięcej dopisać na swojej stronie
Bemol, Tosiek i Feliks oraz Pchełka za TM i Koleś za TM
Z innymi kotami dogaduje się bez trudu, jest spokojna, grzeczna, lubi ludzi, chciałaby się przytulać i miziać, ale nie jest w tej kwestii natarczywa. Boi się nagłych ruchów.
Rysiu, trzeba pomoc znaleźć argumenty dla milki która chce przekonać mamę by wzieły Łezkę Dziewczyny musimy ruszyć głowami i coś wymyśleć by milka mogła ją zabrać
Bemol, Tosiek i Feliks oraz Pchełka za TM i Koleś za TM
a Ty milko nie martw sie, jezeli uda Ci sie naklonic mame (:ok: ) uratujesz inne kocie zycie! mozesz nawet z mama do mnie przyjechac i zobaczyc Fantazje,ktora tez szuka domku w koncu macie nie daleko a jak sie juz kotka zobaczy to zupelnie inaczej sie patrzy na niektore sprawy
Pozdrawiam
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA