Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rastanja pisze:Ozyrys2009 pisze:Mam tylko nadzieje że uratujecie wszystkie potrzebujące kotki i będzie im się żyło lepiej
Dodam tylko, ze dorzucasz kolejne "potrzebujące kotki" jak to mówisz, wypuszczając bezrefleksyjnie na dwór swojego pełnojajecznego kota.
solarie pisze:Powinnaś też moim zdaniem przeprowadzić rozmowę z ciocią i ją również odwieść od pomysłu rozmnożenia kociąt - bo zdarzy się tak, że Ty odmówisz, więc znajdzie sobie jakąś koleżankę, która się zgodzi...
kalair pisze:I bardzo dobrze zrobisz Kamila, jjak zaprosisz rodzinę do schroniska,jeśli będą chcieli persa, znajdą, jeśli nie, każdy inny potrzebujący kot będzie wdzięczny za dom. A naprawdę ich nie brakuje..
To forum jest kopalnią wiedzy, tak więc ucz się i z niej korzystaj!
![]()
![]()
Ozyrys2009 pisze:kalair pisze:I bardzo dobrze zrobisz Kamila, jjak zaprosisz rodzinę do schroniska,jeśli będą chcieli persa, znajdą, jeśli nie, każdy inny potrzebujący kot będzie wdzięczny za dom. A naprawdę ich nie brakuje..
![]()
![]()
Kalair moja rodzina ma koty i nie tylko persy, ja jako jedyna kupiłam swojego a reszta ma zabierane spod bloków, ze schroniska, oddane bo ktoś ich nie chciał.
Jowita pisze:Ozyrys2009 pisze:kalair pisze:I bardzo dobrze zrobisz Kamila, jjak zaprosisz rodzinę do schroniska,jeśli będą chcieli persa, znajdą, jeśli nie, każdy inny potrzebujący kot będzie wdzięczny za dom. A naprawdę ich nie brakuje..
![]()
![]()
Kalair moja rodzina ma koty i nie tylko persy, ja jako jedyna kupiłam swojego a reszta ma zabierane spod bloków, ze schroniska, oddane bo ktoś ich nie chciał.
I nie dało Ci to do myślenia?
kotkins pisze:A tak z innej beczki zapytam(i nie złośliwie) czy Ozyrys ma jakiś kłopot z ogonem??Bo o ile cały jest imponujący,o tyle ogon jak patyk.
Ma kocurzy ogon,zapalenie tarczki?
Cały jest pięknie owlosiony???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 128 gości