Moderator: Estraven
Lila84 pisze:i pewnie się nie odezwie... a mogłaby chociaż w kilku zdaniach się wytłumaczyć i tak dla większości jest to anonimowa osoba
itaka pisze:Niestety nie wkręcamy. Państwo nie chcą zachować nawet jednego kota więc to nie "agresja" Julka jest powodem zwrotu.
Mulesia pisze:Dziwne to wszystko.
Może zabrakło informacji?
Moi dwaj bracia tłuką się średnio dwa razy dziennie. Nawet syczą i warczą czasami na siebie.
A później śpią przytuleni.
Jarka pisze:(...) PannaDaria podjęła decyzję o adopcji kotów być może trochę pochopnie i pod presją forum (...)
Olinka pisze:Jarka pisze:(...) PannaDaria podjęła decyzję o adopcji kotów być może trochę pochopnie i pod presją forum (...)
Jarka, mam nadzieję, że się nie obrazisz, że pokroiłam Twoją wypowiedź, bo zasadniczo zgadzam się ze wszystkim co napisałaś, ale to co zacytowałam wydaje mi się najważniejsze.
Olinka pisze:Jarka pisze:(...) PannaDaria podjęła decyzję o adopcji kotów być może trochę pochopnie i pod presją forum (...)
Jarka, mam nadzieję, że się nie obrazisz, że pokroiłam Twoją wypowiedź, bo zasadniczo zgadzam się ze wszystkim co napisałaś, ale to co zacytowałam wydaje mi się najważniejsze.
itaka pisze:Może i pod presją forum ale jest osobą dorosłą a nie dzieckiem. O kotach myślała od dłuższego czasu. Czy jakby odczekała ten miesiąc czy coś by to zmieniło nie sądzę. Adoptowałaby koty bo chciała i co by z tego wyszło ... pewnie to samo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kota_brytyjka, puszatek i 56 gości