Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 01, 2012 9:26 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS i głosujemy na JOKOT!

Bardzo dziękuję Szalonemu Kotu za objęcie Fosterka opieką wirtualną :1luvu: :1luvu: :1luvu:

W natłoku wczorajszych zdarzeń umknęło mi kompletnie, żeby o tym napisać :oops: :oops: :oops:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob wrz 01, 2012 15:26 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

Luz :mrgreen:
Oczywiście to nie zwalnia z innych cioteczek z troski i pytań, co u niego i w ogóle wspierania cioteczki OKI myślą, słowem i uczynkiem :twisted:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob wrz 01, 2012 20:33 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS i głosujemy na JOKOT!

OKI pisze:
JolaJ pisze:Jaki piękny Pingwin, to ode mnie? On ma jakąś historię?

Jolu, nie od Ciebie, ale prawie u Ciebie wylądował. Historię ma ;) To kiedyś, przy okazji opowiem ;)

To ja bym również chciała się przyłączyć do tych mhrocznych opowieści i posłuchać :twisted:

Szalony Kocie, gratuluję, Foster niezłe ciacho, :1luvu:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob wrz 01, 2012 22:58 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

Szalony Kot pisze:Może zacznie jeść, jak zobaczy, że tyle osób dookoła niego skacze ;)

oby :ok:

_ogonek_

Post » Nie wrz 02, 2012 0:42 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

Coś tam na razie wylizuje, ale ilości mikroskopijne. W każdym razie od wczoraj zjadł z pół saszetki conva i parę łyżek tego wynalazku nowego.
Najgorsze, że ten jego katar się nasila, jak się pochyla nad miską. Próbowałam stawiać wyżej, ale to cholerny tradycjonalista jest - każda zmiana jest ideologicznie podejrzana i nie do przejścia :roll:

OKI

Post » Pon wrz 03, 2012 13:57 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

OKI pisze:Coś tam na razie wylizuje, ale ilości mikroskopijne. W każdym razie od wczoraj zjadł z pół saszetki conva i parę łyżek tego wynalazku nowego.
Najgorsze, że ten jego katar się nasila, jak się pochyla nad miską. Próbowałam stawiać wyżej, ale to cholerny tradycjonalista jest - każda zmiana jest ideologicznie podejrzana i nie do przejścia :roll:

Oj, Foster...

_ogonek_

Post » Pon wrz 03, 2012 21:05 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

Foster ciągle dodupny, chyba jednak znów go będę kłuć. Coś mi mówi, że się skończy powrotem do sterydu :roll:
Pojadł dziś trochę starej krowy i tu mu nie przeszkadza, że mięsko żylaste. Wszystko inne w ząbki gryzie.
Mięsko w płynie wchodzi jako zapasowy sos do conva :roll:
No bo przecież z conva trzeba wyssać sos i poprosić o dokładkę, bo mięsko pewnie twardawe. Suche takie :roll: No to przynajmniej mamy zapasowy sos i z zapasowym sosem wchodzi. Sam sos bez suchego mięska z conva już nie jest interesujący :twisted:
Biedny kotek, same świństwa dostaje :roll:

OKI

Post » Czw wrz 06, 2012 20:36 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

Foster zaczyna podjadać, ale do pełni szczęścia jeszcze nam trochę brakuje :?

Dzwoniła Duża od Fulla - pozachwycać się kotkiem :1luvu: Jak ja lubię jej telefony - puchnę z dumy od razu ;)
Full już nawet do obcych zaczyna wychodzić, taki odważny :mrgreen: Bo swoim to już od dawna pcha się na kolana jak tylko usiądą - nawet koleżankę potrafi wysiudać :oops: No i w ogóle słodki, kochany, jedyny w swoim rodzaju itd. :)
Normalnie sam miód :1luvu:

OKI

Post » Pt wrz 07, 2012 12:04 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

Brawo, Full. Rozkochać- i nic więcej już nie musisz robić, tylko po prostu być kotem :)
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pt wrz 07, 2012 12:28 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

Ja kocham telefony od Fulla Dużej ;)
Tyle achów i ochów, a zdolny taki, jakby co najmniej ze 3 fakultety zrobił i jakiegoś kociego Nobla zdobył :lol:
I zawsze dzwoni w momencie, jak mi już wszystko opadnie i zaczynam wątpić w sens tego, co robię... dzwoni w samą porę ;)

Choć nie powiem, strachu się też najadłam, jak padło pytanie, czy reszta rodzeństwa zdrowa (prócz Fostera, to pani wie od początku).
Okazało się, że Full rzygnął jakiś czas temu ze 3 razy z rzędu... ;)
Oczywiście wszelkie możliwe badania zostały porobione natychmiast i nic nie pokazały, ale pani i tak postanowiła przepytać na okoliczność alergii i innych chorób niewytłumaczalnych ;)
Echhh... że też im się nie da wcisnąć jeszcze kilku kotów... :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Nie wrz 09, 2012 19:19 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

No choćby jeszcze jednego ;)
Szalony Kocie, dzięki za wpłatę :1luvu:

Foster ciągle kiepsko je - zamówiłam mu calo-pet i pro-kolin, bo szuwaks na jelita od weta kompletnie się nie sprawdził, a musi coś dostać na jelita łagodzącego. Martwię się o niego - nie wiem, czym ten kot żyje :?
Już nawet mięsa nie je do syta - rzuca się jak głupi, a potem jedzenie się kończy na 2-3 kawałkach :(

OKI

Post » Nie wrz 09, 2012 19:48 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

Trzymam kciuki za młodego :ok:
U nas tez epidemia niejedzenia w związku z wymianą zębów. Więc nakupywałam różnych smaków, a i tak mogę sobie to w nos wsadzić, bo najbardziej popularna okazała się ukradziona karma dla psa :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie wrz 09, 2012 21:10 Re: Z piekła rodem. Szukamy DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

Cholera, takiej to dobrze. Moje nawet z okazji wymiany zębów nie raczyły stracić apetytu na chwilkę chociaż :?
Tylko Foster nie je :roll:

OKI

[poprzednia][następna]