Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wasza asia pisze:Cześć, ludzie. To ja, Asia N. Wreszcie się zarejestrowałam na miau i mam z Wami kontakt przez forum. Trochę mi to zajęło, ale jestem i melduję się na wątku
.
miszelina pisze:wasza asia pisze:Cześć, ludzie. To ja, Asia N. Wreszcie się zarejestrowałam na miau i mam z Wami kontakt przez forum. Trochę mi to zajęło, ale jestem i melduję się na wątku
.
Serdecznie witamy i do wątku zapraszamy
annakreft pisze:miszelina pisze:wasza asia pisze:Cześć, ludzie. To ja, Asia N. Wreszcie się zarejestrowałam na miau i mam z Wami kontakt przez forum. Trochę mi to zajęło, ale jestem i melduję się na wątku
.
Serdecznie witamy i do wątku zapraszamy
to może jeszcze Asiu dołączysz do nas na Facebooku ?
Ok. Dzięki wielkie.miszelina pisze:Asiu, Twoją umowę wolontariacką postaram się zostawić Ci we czwartek w kociarni, bedziesz mogła odebrać w sobotę.
mahob pisze:W kociarni z rana wszystko dobrze. Szczurki wybiegane i najedzone - nie chciały wracać do klatki![]()
mikela pisze:mahob pisze:W kociarni z rana wszystko dobrze. Szczurki wybiegane i najedzone - nie chciały wracać do klatki![]()
ucałować proszę noski ode mnie!![]()
ja niestety nie odwiedzę ich w najbliższym czasie, bo kuku sobie zrobiłam udając Małysza w Stalowej Woli
mahob pisze:
Milu - a kiedy ty masz ten dyżur? We wtorek - jutro? i chcesz zamienić na środę? To ja nawet chętnie, bo mi ta środa średnio pasuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 88 gości