Gosiak104 pisze:jasia0245 pisze:Tutaj to już śliczny koteczek. Obejrzałam go na str 1 i 32.![]()
![]()
![]()
![]()
przecież Tommy'ego nie było na 1 stronie. Koty Ci się pomyliły
Przepraszam, nie czytałam wszystkiego.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiak104 pisze:jasia0245 pisze:Tutaj to już śliczny koteczek. Obejrzałam go na str 1 i 32.![]()
![]()
![]()
![]()
anulka111 pisze:Trudna sytuacja-potrzymam kciuki,by bylo lepiej niz sie spodziewasz![]()
solarie pisze:Ja też trzymam kciuki, żeby sytuacja się wyklarowała i wszystko dobrze skończyło.![]()
![]()
jasia0245 pisze:blackobsession pisze:Tommy'ego Wam na szybko przyniosłam bo zmykam spać. Ciut za duz o wrazeń dzisiaj miałam.
Tutaj to już śliczny koteczek. Obejrzałam go na str 1 i 32.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasia0245 pisze:Gosiak104 pisze:jasia0245 pisze:Tutaj to już śliczny koteczek. Obejrzałam go na str 1 i 32.![]()
![]()
![]()
![]()
Przepraszam, nie czytałam wszystkiego.![]()
![]()
![]()
![]()
blackobsession pisze:Z powodu braku czasu też cofnął się w nauce nie drapania mebli i dywanów. Mam kolejne nitki powyciągane. Nieustannie zwlekam z zakupem drapaka bo to taki wydatek trochę burżuazyjny.
solarie pisze:blackobsession pisze:Z powodu braku czasu też cofnął się w nauce nie drapania mebli i dywanów. Mam kolejne nitki powyciągane. Nieustannie zwlekam z zakupem drapaka bo to taki wydatek trochę burżuazyjny.
Ja bym go nazwała koniecznym, nie burżuazyjnym, przecież nie musisz od razu kupować drapaka pod sam sufit z dziesięcioma budkami i zapłacić za niego nie wiadomo ile stówek.W gruncie rzeczy można przecież wziąć nawet jakąś starą deskę i obić ją kawałkiem wykładziny - też się nada do drapania.
![]()
Cieszę się, że Tuptuś staje się coraz bardziej pewnym siebie, zabawowym kotkiem, to lepiej rokuje na ewentualną adopcję.
MariaD pisze:Pieniek, ładny, okorowany, owinąć kawałkiem wykładziny dywanowej i przybić zszywkami tapicerskimi. Postawić w kącie, zabezpieczyć przed przewróceniem i pokazać kotu jak sie fajnie wyciąga z tego nitki. Ja mam tak "reanimowany" ukochany drapapczek Bajry i jest wręcz oblegany przez koty. Wykładzinę regularnie wymieniam sama. Meble są nietykane.
No, chyba, że planujesz mieć kota na stałe, wtedy warto zainwestować w drapak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 80 gości