Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wyga pisze:Mam wrażenie, że każde słowo odbierasz jak atak na Ciebie samą. Wszystko się od Ciebie odbija. Smutne.
Wyga pisze:Tylko nie wiem gdzie tu ktokolwiek zmusza Kamilę do kastracji. Wszyscy przedstawiają jej argumenty, za kastracją i przeciw rozmnażaniu zwierząt, a jedyne co dostajemy w zamian, to "Dobrze że można na tym forum mieć inne zdanie niż ogół."
Smutne cytryna, że nie potrafisz tego dostrzec. Bo może właśnie Twoje argumenty i wiedza by do Kamili przemówiły.
Dziękuję za uwagę. Z mojej strony to już wszystko.
Lilka Mrau pisze:Ogólnie persy to nie jest moja ulubiona rasa , bo ich pysie wygladaja jak na wiecznym fochu xD Ale on jest slicznyTaki dumny majestatyczny a zarazem misiowaty:)
cytryna pisze:Nie chcę żeby wywołała się z tego dyskusja jakich wiele. Kamila chciała założyć wątek o swoim kocia a w zamian zostaje zmuszana do kastracji kota. Uszanujmy to że nie chce zrobić tego już teraz natychmiast. Zdaje sobie sprawę z konsekwencji. Nie sprowadzajmy wątku tylko do tego tematu bo się szybko skończy. Nie stoję po niczyjej stronie, wiem jaka jest "kocia sytuacja na ulicy" ale tolerujmy zdanie innych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 84 gości