dana2509 pisze:Napisałam prośbę do wyżej podanych wolontariuszek, żeby tu zajrzały.
Super, jesteś kochana

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
lena89 pisze:Goyka pisze:do góry maleńki może ktoś pomoże, a jak nie to chyba można skorzystac jutro z pomocy Lemoniady
Pisała tylko wcześniej, ze nie bardzo chciałaby brać go na siebie, a inaczej go pewnie nie bedą chcieli wydać
dana2509 pisze:Ja byłam pewna, że ta adopcja jest jak najbardziej legalna![]()
Bez kombinacji
Lemoniada pisze:lena89 pisze:Goyka pisze:do góry maleńki może ktoś pomoże, a jak nie to chyba można skorzystac jutro z pomocy Lemoniady
Pisała tylko wcześniej, ze nie bardzo chciałaby brać go na siebie, a inaczej go pewnie nie bedą chcieli wydać
Wolałabym, żeby było to jawnie i żebym nie doczekała się niespodziewanego nalotu poadopcyjnegoAle mogę wziąć go na siebie, tylko nie wiem jak wytłumaczę upieranie się akurat przy rudym maluszku ze szpitalika, którego pewnie nawet nie ma na stronie. Nie nadaję się do takich akcji, gdzie trzeba kombinować i oszukiwać, nie mam takiego sprytu i nie chcę czegoś sknocić.
Lemoniada pisze:Rozumiem, skoro nie czekałyby mnie żadne wizyty poadopcyjne i telefony, to mogłabym go odebraćA na pewno nie oddaliby mi go, gdybym powiedziała, że chcę go odchować i dać np. siostrze/znajomej? Pewnie nie, bo w umowach przeważnie jest zapis zakazujący przekazywania zwierząt osobom trzecim, ale może jednak?
Na czym w ogóle polega trudność wydobycia malucha, na tym, że masz do niego leno daleko, czy na tym, że przebywa on w szpitaliku?
Ja pracuję do 16:00, czy ktoś z pracowników mógłby ewentualnie poczekać tam na mnie z maluchem?
Goyka pisze:Lemoniada powiedz, że chcesz go adoptować podpisz umowę, a potem analogiczną podpisze z tobą Lena. Dałabyś radę go jutro wziąć?
Adopcje są 12.00-17.00
może zadzwoń tam najpierw i powiedz, że chciałabyś adoptować kociaka ze szpitalika i go leczyć już po zabraniu do domu bo ma większe szanse na wyzdrowienie i umów sie na odbiór jutro przed 17tą, a potem umówisz się z Leną w centrum na odbiór kociaka
http://www.paluch.org.pl/index.php?do=inform
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości